WIFI is meer geld waard voor jouw onderneming!

doorAlexander

WIFI is meer geld waard voor jouw onderneming!

WIFI trekt klanten. Maar wist jij dat er meer manieren zijn om geld te verdienen aan gratis internet? Het is namelijk mogelijk om het e-mailadres, de geboortedatum en de woonplaats van jouw bezoeker te weten te komen!

In deze blog leg ik uit hoe jij daar als bedrijf geld kunt verdienen met GRATIS WIFI! Honderden mensen gebruiken WIFI terwijl ze van de toilet gebruikmaken, dus het gratis toilet is daar nog een ideale toevoeging aan ook!

Hoe verzamel je klantgegevens via gratis WIFI?

Makkelijker dat je denkt! Er zijn systemen die het mogelijk maken om klanten te vragen om in te loggen via Facebook om gebruik te maken van de gratis WIFI mogelijkheden. Het systeem pakt dan automatisch de gegevens van jouw bezoeker en plaatst deze in jouw database. Zo weet jij de geboortedatum, naam, woonplaats en nog veel meer informatie van jouw bezoeker. Deze kan jij den weer gebruiken voor acties en andere marketing doeleinden.

Wat kost gratis WIFI?

Voor jou als ondernemer heb je waarschijnlijk al een internetverbinding. Misschien zelfs een WIFI wachtwoord waar jouw bezoekers gebruik van kunnen maken. Een basisinstallatie voor het systeem wat jij ook meteen als marketingmachine kunt gebruiken kost nog geen 200 euro, een bedrag wat echt extreem snel terug te verdienen is.

Stel je voor, jij verwelkomt 50 bezoekers per dag in jouw zaak. Daarvan loggen slechts 5 mensen in op de GRATIS WIFI. Dan heb jij van 5 mensen contactgegevens. Niet alleen dat, het systeem houd ook bij hoe vaak mensen terugkeren. Is iemand al een maand niet geweest? Stuur een email! Is iemand jarig? Stuur een email! Is dinsdag jouw rustige avond? Stuur een email!

Hoe moet ik dat dan installeren?

gratis wifiLaten we het niet moeilijker maken dan het is. Ben jij in Nederland? Dan kom ik persoonlijk bij jou langs om het systeem te laten zien en ik sluit het zelfs aan op jouw bestaande WIFI netwerk. Toch zelf doen? Je sluit gewoon een kabel aan op jouw bestaande router en alles werkt direct!

Meer weten of een afspraak maken? Bel 030 655 1979 of mail hey@alexandervandijl.nl. Als laatste optie kan je ook direct een afspraak plannen in mijn agenda.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp