WSNP voorkomen dankzij de Utrechtse budgettrainer

doorAlexander

WSNP voorkomen dankzij de Utrechtse budgettrainer

Voor mensen met problematische schulden was de WSNP een uitkomst. Mijn naam is Alexander van Dijl, Utrechtse budgettrainer. Alle deelnemers die gebruikmaken van mijn diensten komen sneller uit de schulden door mijn budgetteer-technieken toe te passen.

WSNP

stevepb / Pixabay

100% schuldenvrij binnen 18 maanden is tot nu toe mijn uiterste resultaat. Deze blog gebruik ik om te laten zien waarom WSNP geen oplossing, maar een oorzaak van schulden is. Men leert spullen te kopen voordat ze het kunnen betalen. Men leert daarbij dat schulden kwijtgescholden kunnen worden en dat het opbouwen van schulden binnen 5 jaar alweer mogelijk is.

Dit zal geen populaire blog worden, deze blog is bedoelt om mensen te confronteren en om daadwerkelijk met een oplossing te komen. Het is mijn persoonlijke doelstelling om Nederland schuldenvrij te krijgen. Te beginnen met 1000 mensen voor het einde van 2018.

Iedereen die schulden kan maken kan ook minder geld uitgeven. Deze blog gaat verder over de fouten en keuzes die deelnemers maken. Het zijn fouten die ik zelf ook maakte. Denk hierbij aan de keuze van supermarkt. Denk aan de prijs van benzine. Blijf lezen en jij gaat leren hoe jij 100 tot 1000 euro per maand extra kunt sparen of besparen.

WSNP voorkomen? De belangrijkste tips

Om uit de schulden te komen moet er minder geld uitgegeven worden en meer inkomsten worden gegenereerd. Ik sla het genereren van inkomsten even over. Daar schrijf ik later meer blogs over, naarmate ik de mogelijkheden die ik creëer voor extra inkomsten ook werkelijkheid worden.

Minder uitgeven dus. Huur en hypotheek zijn veelal lastig om te veranderen zonder grote aanpassingen. Dat gaan we nu dus niet doen. Overige vaste lasten wel en al helemaal de “spontane uitgaven”, waar ongemerkt heel veel geld naartoe gaat.

De noodzaak voor WSNP wordt veelal veroorzaakt door koop op krediet en onvoldoende af te betalen. Wanneer jij gaat realiseren dat een televisie van 500 euro gekocht bij Wehkamp voor een afbetaling van 10 euro per maand uiteindelijk ruim 729 euro kost ga jij anders nadenken.

Met deze basisregels ga jij vanaf vandaag nieuwe schulden voorkomen:

  1. Schrijf op wat jij wilt kopen, bewaar het voor 22 dagen en kijk er daarna op terug.
    1. Wil jij het nog hebben, ga dan kijken of jij het nu in 1 keer kunt betalen.
    2. Kan jij het nog niet betalen, dan moet er eerst geld beschikbaar komen.
  2. Neem cash geld op direct na het salaris en gebruik maximaal dat bedrag voor boodschappen en overige incidentele uitgaven.
    1. Voor 2 personen is het mogelijk om voor onder de 70 euro per week alle boodschappen te kopen. Wij geven 90 euro per week uit.
  3. Volg het 7-stappenplan. Het boek met uitleg is gratis te downloaden via VanDijl.ga/boek en heeft al honderden mensen geïnspireerd en gemotiveerd.

Is het voor jou ook tijd om schuldenvrij te worden? Een 15-minuten intakegesprek zorgt dat jij de basis leert. Meer bereiken? Mijn 10x methode garandeert dat jij 10x meer terugkrijgt dan wat jij aan mij uitgeeft. In de blog “Na WSNP als miljonair met pensioen” schreef ik al hoe ook jij als miljonair met pensioen kunt gaan. Zonder WSNP leer je meer en is de kans om als miljonair met pensioen te gaan een stuk groter.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp