Zakelijke telefonie maar dan super voordelig!

doorAlexander

Zakelijke telefonie maar dan super voordelig!

Zakelijke telefonie

Voordat ik budgettrainer werd had ik een website voor het omzeilen van 0900-nummers. Nu kan ik zakelijke telefonie aanbieden voor een super lage prijs!

Direct zakelijke telefonie kopen? Klik hier!

Wat hier bijzonder aan is, het is onbeperkt bellen. Niet alleen naar Nederland, maar ook naar de rest van de EU, USA, China en meer landen. Helemaal onbeperkt. Dus ook voor callcenters! Dat betekend dat jij ECHT onbeperkt kunt bellen! En de prijs? Slechts 14 euro per lijn per maand. Vanaf het vierde toestel gaat de prijs zelfs omlaag naar 9 euro per lijn per maand. Je mag mij ook altijd bellen voor meer informatie.

Bekijk alles over zakelijke telefonie! Klik hier!

Mijn doel blijft jou te helpen aan de juiste deals. Recent heb ik een bedrijf geholpen om ruim 90% te besparen op telefoonkosten. Er zal nu ook meer worden gebeld omdat de telefoonkosten serieus goedkoper zijn geworden. Meer daarover kom je te weten door contact met mij op te nemen.

Meer over de zakelijke telefonie

Omdat ik zowel ondernemers als particulieren help wil ik jou als ondernemer nog iets extra geven. Ben jij zelfstandig ondernemer? Dan help ik jou graag om op meerdere aspecten slimmer met geld om te gaan. Zakelijke telefonie is een mooie start.

Direct jouw lijnen aanvragen? Klik hier!

Voor grotere bedrijven kan ik nog iets beters doen. Vraag jij meer dan 50 lijnen aan, dan kan ik jouw team helpen om op een eerlijkere en daarmee effectievere manier te verkopen. De standaard prijs van deze sales training is 1500 euro per dagdeel. Met zakelijke telefonie van minimaal 50 lijnen krijg je dat helemaal gratis.

Bestel jouw abonnement direct! Klik hier!

Het grootste doel is dat jij ook slimmer met geld omgaat. Koop jij minder dan 50 lijnen, dan krijg jij hoe dan ook mijn boek met jouw eigen logo gratis!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp