Zelfhulpboeken lossen lang niet alle problemen op!

doorAlexander

Zelfhulpboeken lossen lang niet alle problemen op!

Zelfhulpboeken

Wie zelfhulpboeken leest weet dat het lang niet alle problemen oplost. Het enige boek uit deze categorie die dat wel kan doen is het boek Dianetics.

Direct de juiste zelfhulpboeken kopen? Klik hier!

Met de beste zelfhulpboeken is heel veel mogelijk. Het grote probleem is echter dat er slechts een oplossing wordt geboden. Wat de meeste boeken overslaan is hoe jij die oplossing precies kunt toepassen! Het boek Dianetics helpt iedereen die de technieken uit het boek toepast zoals omschreven. De technieken brengen mensen in een compleet andere staat van zijn. Heb jij daar vragen over? Laat gerust een bericht achter.

Bestel de beste zelfhulpboeken! Klik hier!

Ik schrijf in meervoud omdat de schrijver, L. Ron Hubbard veel meer boeken heeft geschreven. Zo helpt Dianetics voor een heel groot deel, maar er zijn boeken die nog veel meer doen om jou optimaal te helpen. Meer weten hierover? Neem contact met mij op.

Meer over de zelfhulpboeken

Wanneer jij jouw exemplaar van het boek Dianetics meeneemt naar het Dianetics centrum in Amsterdam krijg jij een vrijkaart voor de film! Deze film geeft een uitleg die geen van de verfilmingen van de zelfhulpboeken zal doen. Ik heb natuurlijk ook andere films gezien, deze maakte voor mij het grootste verschil.

Koop de beste zelfhulpboeken! Klik hier!

Met nog honderden andere teksten en boeken is er nog veel meer te lezen. Mijn doel is al jouw problemen op te lossen. Persoonlijk heb ik de focus op geld gelegd, maar natuurlijk zijn er ook punten die de zelfhulpboeken oplossen.

Bekijk Dianetics en bestel! Klik hier!

Voor alles wat jij dan nog wilt horen en weten, laat een bericht achter onder deze blog. Na Dianetics kwam ook Scientology, waar jij mogelijk al meer over hebt gehoord. Mijn doel is jou op alle vlakken te helpen. Daarom schrijf ik ook deze blogs.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp