ZZP coronacrisis regelingen zijn oneerlijk!

doorAlexander

ZZP coronacrisis regelingen zijn oneerlijk!

ZZP coronacrisis

Wist jij dat de ZZP coronacrisis regelingen totaal niet aan de kant van de zelfstandig ondernemer staan? In deze blog leg ik uit hoe het werkt.

Leer hoe jij de ZZP coronacrisis beter uit kunt komen! Klik hier!

Mijn doel is altijd om te helpen. Hoe meer jij weet, hoe beter jij hier ook uit kunt komen. Alles begint met het juist opzetten van jouw bedrijf. En laat ik eerlijk zijn, deze blog was zonder ‘het virus’ nooit geschreven. Sterker nog, ik was dan alleen maar bezig geweest met mijn andere website, AliExpress Nederland. Inmiddels heb ik in enkele maanden tijd 4 extra bronnen van inkomsten, namelijk:

Inmiddels bel ik veel meer mensen die beter bereikbaar zijn. Zo kan ik ook veel meer mensen helpen om slimmere keuzes te maken.

Hoe kom jij door de ZZP coronacrisis heen? Klik hier!

Er zijn natuurlijk altijd mogelijkheden om een compleet persoonlijk advies van mij te krijgen. Het advies is bedoelt voor mensen die zelf problemen op willen lossen en zich zelf realiseren dat problemen zelf zijn veroorzaakt. Neem contact op voor meer informatie.

Meer over de ZZP coronacrisis maatregelen

Het is van essentieel belang dat iedere zelfstandig ondernemer aan meerdere stromen van inkomsten gaan werken. Ga nooit alleen maar tijd ruilen voor geld. Wat ik oneerlijk vind aan de maatregel is dat iemand die dat altijd al heeft gedaan geen steun krijgt. Enkel mensen die niet slim met geld omgaan krijgen extra steun vanuit de ZZP coronacrisis maatregelen.

Direct mijn gratis boek downloaden? Klik hier!

Vanaf dit moment sta ik ook klaar om zelfstandig ondernemers te helpen om zonder overheid de ZZP coronacrisis beter door te komen. Wanneer jij goed naar geld gaat kijken weet jij dat ook jij veel meer mogelijkheden habt.

Toch bang voor de gevolgen? Neem contact op!

Alle vragen, alle reacties en alles over de ZZP coronacrisis zijn absoluut meer dan welkom. Laat gerust ook een bericht achter onder de blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp