Alexander als spreker over geld en geldzaken

Alexander als spreker

Mijn naam is Alexander, ik ben in te huren als spreker. Ik heb het podium gedeeld met onder andere Gerry Robert, Andy Harrington, Itzik Amiel en andere sprekers van wereldklasse.

Alexander kan ingezet worden als dagvoorzitter en heeft ook zelf diverse presentaties klaarstaan om jouw gasten te voorzien van leerzame en waardevolle informatie over slimmer omgaan met geld. Zowel voor bedrijven als groepen ondernemers. Perfect voor werknemers van grote bedrijven.

Natuurlijk kan ieder evenement worden aangepast aan de hand van jouw wensen, daarom nodig ik jou graag uit om een afspraak in te plannen om jouw wensen door te spreken. Een afspraak maak je eenvoudig en snel via https://www.athenas.nl/sprekers/alexander-van-dijl/.

Onderwerpen waar ik over spreek:

  • Budgetcoaching zoals het zou moeten zijn – Budgettraining!
    • 7 stappen naar financieel succes voor iedereen!
    • Binnen 3 jaar schuldenvrij! (Ook met een minimuminkomen!)
    • Van 30.000 euro schuld naar een afgeloste hypotheek!

Heb jij vragen voordat je een afspraak maakt? Bel dan met 030 655 1979.

Wat kost het om Alexander als spreker in te huren:

Het tarief voor een training op locatie is 1500 euro per dagdeel inclusief BTW en reiskosten binnen Nederland en boekingskosten. In Amsterdam heb ik zelfs een locatie beschikbaar die gratis gebruikt kan worden! Mijn doel is grote hoeveelheden mensen vooruit te helpen slimmer met geld om te gaan.

Heb jij vragen over de tarieven of wil jij Alexander inhuren als spreker? Ga naar https://www.athenas.nl/sprekers/alexander-van-dijl/ en plan een afspraak in.

Waar spreekt Alexander de komende tijd:

Nog geen openbare events gepland.

Direct hulp? WhatsApp