Alexander als spreker

Mijn naam is Alexander, ik ben in te huren als spreker. Ik heb het podium gedeeld met onder andere Gerry Robert, Andy Harrington, Itzik Amiel en andere sprekers van wereldklasse.

Alexander kan ingezet worden als dagvoorzitter en heeft ook zelf diverse presentaties klaarstaan om jouw gasten te voorzien van leerzame en waardevolle informatie.

Natuurlijk kan ieder evenement worden aangepast aan de hand van jouw wensen, daarom nodig ik jou graag uit om een afspraak in te plannen om jouw wensen door te spreken. Een afspraak maak je eenvoudig en snel via https://alexandervdijl.youcanbook.me.

Onderwerpen waar ik over spreek:

 • Budgetcoaching zoals het zou moeten zijn!
  • 7 stappen naar financieel succes voor iedereen!
  • Uit de schulden (ook met een minimuminkomen!
 • Klantenservice (vooral hoe het zou moeten gaan!)
  • Service zoals bij Disney!
  • Service zoals bij Zappos!
  • Meest gemaakte fouten in de Nederlandse horeca!
 • Bitcoin, cryptocurrency en innovatie!
  • Hoe de wereld een mooiere plek wordt ZONDER overheid!
  • Hoe we een betere wereld zouden hebben zonder valuta!
  • Waarom vrijwel niemand financieel vrij is en iedereen het kan worden!
 • Telefonische klantenservice!
  • Waarom 08- en 09-nummers nooit een goede keus zijn voor een service afdeling.
  • Hoe een klantenservice geld oplevert zonder te verkopen!

Heb jij vragen voordat je een afspraak maakt? Bel dan met 030 655 1979.

Wat kost het om Alexander als spreker in te huren:

De basisprijs is 10.000 euro, bij een groep van 1500 man of meer geef ik 9000 euro korting. Als ik dan ook nog een promotionele banner buiten mag plaatsen geef ik 1000 euro extra korting en betaal je dus helemaal niets.

Natuurlijk zijn er ook voor kleinere groepen kortingen mogelijk. Zo bieden wij ook korting als ik de e-mailadressen van de deelnemers krijgen. Door in Bitcoin te betalen verlagen wij de prijs nog eens met een extra 50%.

Heb jij vragen over de tarieven of wil jij Alexander inhuren als spreker? Ga naar https://alexandervdijl.youcanbook.me en plan een afspraak in.

Waar spreekt Alexander de komende tijd:

Nog geen openbare events gepland.