Van Schulden naar Schuldenvrij Leven binnen 2 jaar!

doorAlexander

Van Schulden naar Schuldenvrij Leven binnen 2 jaar!

Ik ken letterlijk geen mensen die geen schulden hebben. Zelfs de miljonairs in mijn netwerk kiezen ervoor om schulden te houden zoals een hypotheek of studieschuld. In deze blog leg ik uit hoe jij binnen 2 jaar naar een schuldenvrij leven toe kunt werken.

Als budgettrainer help ik mensen aan een schuldenvrij leven omdat de rekensom zo eenvoudig is en het dus enorm veel oplevert door niet meer te lenen. Mijn doel is mensen te laten leven zoals anderen niet willen leven zodat zij later kunnen leven zoals anderen niet kunnen leven.

Leef zoals anderen niet willen leven…

Zodat…

Jij later kunt leven zoals anderen niet kunnen leven!

Direct een afspraak inplannen? Ga naar VanDijl.ga/afspraak.

Waarom zou je schuldenvrij leven?

schuldenvrij levenSchuldenvrij leven betekent dat jij vandaag niet kunt kopen wat anderen vandaag willen hebben.  

Wanneer jij echter gaat berekenen wat het kost op iets op afbetaling te kopen ga je mijn gedachtes wellicht begrijpen.

Stel je even voor, je koopt een auto voor 30.000 euro op afbetaling. De rente is 8% en de afbetalingstermijn is 3 jaar. De werkelijke auto kost jou dan ongeveer 33.840 euro. Vergelijkbare berekeningen kan jij ook maken voor andere producten die op afbetaling te koop zijn.

Het leven zoals anderen niet willen leven houd in dat jij niets meer op afbetaling koopt. Jij betaald voor de producten (en diensten) die jij gebruikt en leent nergens meer voor. Jij zet geld opzij zodat jij binnen enkele jaren kunt leven van het rendement wat uit jouw vermogen komt.

Wil jij onwaarschijnlijke resultaten bereiken? Plan een afspraak met mij in. Nikki en ik hebben alleen dit jaar al 8000 euro kunnen sparen door slimmer met geld om te gaan.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp