Alexander in de media

Enkele voorbeelden:

Wij Nemen Je Mee:

https://wijnemenjemee.nl/divers/nieuws/valentijnsverhalen-halverwege-de-treinreis-ging-hij-op-zijn-knieen-zo-romantisch/

AD – 140 euro en 5 potjes:

https://www.ad.nl/economie/alexander-en-nikki-verdelen-elke-week-140-euro-over-vijf-potjes~a76ece36/?fbclid=IwAR2pwSza9kUvnfcy-D164Rb9EdRKAMumsLgINJ41FrkTQVPCqoyRHmVabtw

Nu.nl – Vrek van de eeuw:

https://www.nu.nl/geldzaken/5776665/vrek-van-de-eeuw-ik-koop-een-tweede-huis-dankzij-mijn-gierigheid.html

Radar Magazine:

NH Gooi in Business:

De Telegraaf:

RTL:

Hearpreneur:

Tips om zelf vaker in de media te komen:

Hoe komt Alexander zo vaak in de media?

Waarom

Journalisten zijn altijd op zoek naar experts en specialisten. Er zijn Facebook groepen waar journalisten oproepen plaatsen zoals de groep waar ik zelf veel gebruik van maak, RuM (Roept u Maar).

Er zijn ook betaalde diensten waarvoor jij je kunt aanmelden. Diensten als ‘Vaker In De Media’ (VIDM). Persoonlijk ben ik volledig overgestapt naar de Facebook groep.

Is gratis publiciteit voor iedereen mogelijk?

Absoluut! Er is heel veel mogelijk. Er worden dagelijks naar nieuwe mensen gezocht. Eenmaal bekend met journalisten wordt de kans alleen maar groter dat je gevraagd en gevonden gaat worden.

Natuurlijk is netwerken ook een belangrijk onderdeel van de mogelijkheden die jij hebt.

Hoe kom ik daadwerkelijk in de krant?

Net als andere media zijn kranten ook altijd op zoek naar mensen om over te schrijven. Houd de Facebook groep ‘Roept U Maar’ in de gaten om oproepen te bekijken.

Zorg dat jij contact legt met journalisten en dat jij iets kunt bieden waar ze naar op zoek zijn. Lift ook altijd mee op de actualiteiten.

Direct hulp? WhatsApp