Wie is Alexander van Dijl? Wereldverbeteraar!

Mijn naam is Alexander van Dijl, bekent als budgettrainer en oprichter van VraagAlex.nl, als Bitcoin Specialist en natuurlijk de diverse interviews over geld en geldzaken.

Verder praat ik ook openlijk over mijn leven in interviews bij Hotel Sophie en Van Gils en Gasten (en het artikel in De Standaard en Nieuwsblad.be) over pornografie en hoe dat mijn leven heeft beïnvloed.

Direct contact met Alexander van Dijl? Bezoek de contact pagina.

Veel mensen hebben mij ook gevonden voor de hulp die ik bied voor problemen met de webwinkel AliExpress. Het gaat er uiteindelijk niet om wat ik allemaal doe, maar het gaat erom hoe ik jou kan helpen!

Op deze pagina vertel ik wat meer over wat ik nu doe om de wereld een mooiere plek te maken. Wil jij meer lezen over de andere onderwerpen, bezoek dan een van mijn andere websites. Aan het einde van deze pagina staan de verschillende links.

Hoe Alexander van Dijl jou kan helpen om anders te denken

Alexander van Dijl

Ooit stond er een CV op deze pagina. Dat doe ik niet meer, wil je weten wat ik heb gedaan, bekijk dan gewoon mijn LinkedIn profiel. Dat is al anders dan wat anderen doen.

Ik help jou ook graag om anders te gaan denken. Mijn voornaamste doel is Nederlanders schuldenvrij te laten leven.

Als mens kan jij veel meer dan wat jij mogelijk denkt. Helaas worden we klein gehouden door overheden en het onderwijssysteem. Plan eens een afspraak met mij in om te kijken hoe jij ook anders kan gaan denken en zo al jouw doelen kunt behalen!

Waar gaat het echt mis in Nederland?

Bedrijven worden gedwongen om mensen oneerlijk te belonen voor verrichte arbeid. Zo krijgt een medewerker bij Albert Heijn die 60 klanten per uur langs de kassa helpt evenveel als haar collega die 30 klanten per uur helpt. Vreemd. Ook krijgt de medewerker die 10 fouten per uur maakt met 35% korting stickers hetzelfde als de medewerker die foutloos werkt. Het maakt allemaal niet uit, mensen worden per uur betaalt, waardoor de beste mensen (veel) te weinig krijgen en de gemiddelde medewerker (veel) te veel geld krijgt iedere maand.

Dat moet anders. Iemand die een UWV uitkering heeft zou feitelijk ook (veel) minder moeten krijgen dan iemand die 40 uur werkt in de week. Geen mogelijkheid bijvoorbeeld om een iPhone te kopen, geen luxe televisie, zeker geen “vakantiegeld”. Mensen moeten leren om goed met geld om te gaan en zo ook het maximale uit het leven halen.

Er zijn heel veel systemen die anders moeten en anders kunnen. De incassobranche bijvoorbeeld, of de OV-chipkaart. De zorg en het openbaar vervoer. Afhankelijk van de situatie bij jouw bedrijf of werkgever, afhankelijk van de procedure of wat dan ook denk ik graag met jou mee. Stuur mij een email met waar jij vastloopt, dan schrijf ik een blog met mijn antwoord. De blog is voor iedereen om te lezen, jij hoeft daar niets voor te betalen!

Mijn emailadres is hey@alexandervandijl.nl.

Wil jij liever persoonlijk met mij in contact komen? Klik hier en plan direct een afspraak met mij in. Jouw tijd is waardevol, daarom plan ik ruim de tijd in om jou te kunnen helpen. Een eerste gesprek duurt maximaal 90 minuten en is vaak al voldoende om jou naar de volgende stap te helpen. Natuurlijk vertel ik jou ook graag over de eventuele verdere mogelijkheden.

Overige onderwerpen en links van Alexander van Dijl

Meer weten over Bitcoin? Neem gerust contact met mij op. Zoek jij informatie over AliExpress? Spreek mij dan aan via de chat.

Wat maakt Alexander bijzonder?

Waarom

Laat ik beginnen met schrijven dat ik meer dan genoeg fouten heb gemaakt. Juist daarom kan ik mensen nu helpen door te leren van mijn fouten.

Alexander heeft ruim 100.000 euro uitgegeven om alles te weten te komen over spreken voor groepen, verkoop, 1-op-1 coaching en het bieden van hulp. Letterlijk alles is mogelijk!

Waarom is het boek van Alexander gratis?

Geheimen van een budget is niet gratis. Het kost 20 euro en is veel meer waard dan dat. Ik geef het gratis als download omdat ik het zo bereikbaar mogelijk wil maken voor iedereen.

Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen om echt het maximale uit jouw leven te halen!

Wat betekend het nieuwe logo?

De betekenis is eenvoudig. De groene pijl ben jij! Iemand die verder wilt komen dan de standaard. Iemand die klaar is om op te vallen door de goede dingen die gedaan worden.

Ik werk samen met de beste mensen van deze wereld. Ik ga verder waar veel mensen ophouden. Door dat te doen bereik ik meer, daar wil ik jou ook mee helpen.

Direct hulp? WhatsApp