AliExpress Nederland: De tip van de dag: Enkel bereikbaar via China!

AliExpress NederlandVoor wie iets bestelt heeft en Nederlandse service verwacht van het Chinese bedrijf AliExpress Nederland komt er een vervelende verassing. De service van AliExpress Nederland is namelijk on-Nederlands. Retourrecht heb je niet. Service is via de website en in het Engels (mocht je geen Chinees spreken).

In de tip van de dag video leg ik jou vandaag uit hoe AliExpress Nederland wel bereikt kan worden. Wat jij kunt doen om hopelijk alsnog de service te krijgen die jij mogelijk verwacht van het bedrijf.

Om het bedrijf te bereiken ga je naar AliExpress.com of klik je hier.

Reacties over AliExpress Nederland

Natuurlijk vind ik het altijd fijn als jij reageert onder deze pagina. Laat weten wat jouw ervaringen zijn met AliExpress Nederland, de bestelprocedure, de website en alles daaromheen. Op de algemene pagina zijn er inmiddels ruim 40 reacties binnengekomen over dit bedrijf.

Wij helpen jou ook heel graag met het oplossen van klachten en het omschrijven van problemen. Zo kunnen andere kopers daar weer van leren.

Producten gekocht via de website AliExpress.com zijn van wisselende kwaliteit. Vaak zijn deze wel een stuk goedkoper dan vergelijkbare producten in Nederland. Daar komt bij dat producten met een prijskaartje hoger dan 25 euro in aanmerking komen voor invoerkosten en BTW. Dit kan vervelende gevolgen hebben wanneer een pakketje in Nederland arriveert.

Dit kan betekenen dat jij nog ruim 15 euro invoerkosten moet betalen. Daarnaast ook nog 21% over de waarde van het pakketje aan BTW.

Naast een levertijd die kan oplopen tot wel 60 dagen is het aan jou of jij wel of geen bestelling wilt plaatsen.

Ervaringen met AliExpress Nederland

Wij lezen heel graag de reacties van de bezoekers van deze pagina. Heb jij daarom een product gekocht waar jij heel blij mee bent, of juist service gekregen waar jij totaal ontevreden over bent, laat het weten door jouw reactie achter te laten..

Iedere reactie is welkom, en door te reageren kunnen wij jou mogelijk ook helpen om eventuele problemen of klachten op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *