Is corona echt zo gevaarlijk? De waarheid!

doorAlexander

Is corona echt zo gevaarlijk? De waarheid!

corona

Ik krijg heel veel vragen over corona en of het virus echt zo gevaarlijk is. De vraag die ik dan stel is hoe mensen er bijkomen dat het gevaarlijk is!

Loskomen van corona en gewoon leven? Klik hier!

Feitelijk is het mijn doel om mensen leren om te leven. Leer daadwerkelijk om de media op de juiste manier te interpreteren. In de onderstaande video zie jij hoe de media werkt en waarom het jou feitelijk bang moet maken voor iets als het corona (covid-19) virus.

Zodra jij de video hebt bekeken wil ik jou graag uitnodigen om de blog verder te lezen. Zoals veel mensen het via WhatsApp noemen, ‘het virus’ is een griep.

Liever slim met geld omgaan in plaats van corona zorgen? Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen die jij hebt nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Natuurlijk mag je ook altijd direct contact met mij opnemen.

Waarom we worden afgeleid door corona?

Voor zover de video niet volledig duidelijk was wil ik jou graag laten zien waarom we worden afgeleid.

Om te beginnen valt de economie uit elkaar. Er zijn te veel schulden om ooit nog af te lossen. Zowel Amerika, Europa als alle individuele landen.

Zelf ook aan oplossingen werken? Klik hier!

Mijn grootste doel is jou te helpen. Ben jij in een staat van slechte gezondheid, dan is het ook altijd goed om eens te kijken naar vitamines en manieren om echt beter te worden. Je bent ook altijd welkom om een persoonlijkheidstest te maken (dat is gratis) zodat jij weet wat je koopt. Corona is een afleiding, niets meer!

Bekijk oplossingen! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen wil ik jou graag uitnodigen om een bericht achter te laten onder de blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp