8844 bereik je ook zonder 0900!

doorAlexander

8844 bereik je ook zonder 0900!

8844

Wist je dat je 0900 8844 kunt bereiken zonder 0900-nummer? Bel daarom altijd via 0343 57 8844. Scheelt je toch geld!

Weten hoe ik aan alternatieven voor 8844 kom? Klik hier!

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat de kosten zijn voor het bellen naar dit nummer. Je betaalt bovenop de normale belkosten namelijk ook 9,51 cent + 2,8 cent per minuut. Belangrijk om te weten dus. Je betaalt gewoon kosten buiten de reguliere belkosten. Erg zonde van jouw geld, en dus totaal onnodig! Er zijn gewoon betere nummers om te bellen! Ik help jou graag om slimmere keuzes te maken.

Bekijk hoe je 8844 bereikt zonder veel kosten! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk wel gewoon welkom. Voel je daarom ook vrij om contact met mij op te nemen. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou ook kan ondersteunen. Letterlijk alles wat je wilt weten en vragen mag je natuurlijk ook vragen.

Extra kosten voor het bellen naar 8844

De extra kosten zijn er volgens de politie zelf om (een deel van) de kosten te kunnen dekken. Toch betaal je voor nummers als 112 bijvoorbeeld helemaal niets. Dus echt logisch is het niet. Ik kijk er naar uit om jou te kunnen ondersteunen en slimme keuzes te maken.

Altijd bellen naar 0343 57 8844? Klik hier!

Jij kunt bepalen wat jij wilt betalen. Je hebt het 0900 gewoon nooit nodig! Er zijn natuurlijk gewoon mogelijkheden om slimmere keuzes te maken. Kies altijd het verstandige nummer en betaal geen extra 0900 kosten.

Ga kijken naar 8844 alternatieven! Klik hier!

Hier wil ik het graag bij laten. Ik ben nog altijd sterk tegen het gebruik van 0900-nummers. Ik wil gewoon dat je slimme keuzes kunt maken. Jij kunt gewoon bepalen waar jij geld aan uit wilt geven en hoe jij geld kunt blijven besparen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp