Vuilnis onvoldoende opgehaald in jouw gemeente? Maak er melding van!

doorAlexander

Vuilnis onvoldoende opgehaald in jouw gemeente? Maak er melding van!

Vorige week ontving ik een digitale brief via “Mijn Overheid” dat het weer tijd is om de lokale belastingen te betalen. Waterschap en Gemeente willen weer geld hebben, onder andere voor het ophalen van vuilnis.

Helaas krijgen wij hier in Utrecht wel de plicht om te betalen, maar het recht om vuilnis opgehaald te krijgen hebben we een stuk minder.

Regelmatig lopen de vuilnisbakken over en nog vaker staan er meerdere zakken naast de ondergrondse vuilnisbakken. De Gemeente (die het vuilnis op moet halen) deelt wel boetes uit voor “verkeerd geplaatst afval”, maar haalt het afval in dezelfde periode pas te laat op.

Wat kan hieraan gedaan worden?

Deze blog zal worden doorgestuurd naar iedere gemeente waar klachten over zijn. Jij kunt jouw klacht ook achterlaten onderaan deze blog en daarmee jouw klacht ook doorgestuurd krijgen naar jouw Gemeente.

Liever niet op de blog reageren? Stuur een email naar [email protected] of bel met 030 655 1979. Mochten er meer klachten zijn in 1 Gemeente, dan gaan wij overwegen om verder in actie te komen.

Wij hebben de overheid (te) veel macht gegeven, maar willen daar als burgers wel iets voor terugkrijgen!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp