AfterPay: Waarom rentevrij achteraf betalen toch niet slim is…

doorAlexander

AfterPay: Waarom rentevrij achteraf betalen toch niet slim is…

afterpay achteraf betalenVrijwel iedere webwinkel biedt het nu aan. Achteraf betalen, vaak zelfs zonder extra kosten. In deze blog leg ik uit waarom jij beter uit de buurt kunt blijven van Afterpay en andere bedrijven die achteraf betalen aanbieden.

Afterpay zorg ervoor dat jij producten die jij nu nog niet kunt betalen wel al kunt ontvangen. Een betaaltermijn van 14 dagen en je bent klaar. Waarom je dat beter niet kunt doen? Omdat het bedrijf erop gericht is dat er mensen zijn die het niet binnen de 14 dagen betalen. Zodra jij te laat bent gaat de rente (op dit moment 14% per jaar) lopen. 

Hoewel 14% misschien niet als veel klinkt kan het aardig oplopen. Onderzoek heeft uitgewezen dat de gemiddelde miljonair geen schulden heeft of heeft gemaakt om geld te verdienen. De basis is simpel! Geef minder uit dan wat jij maandelijks binnenkrijgt.

Heb jij hulp nodig omdat jij te veel via Afterpay hebt gekocht? Klik hier en plan een afspraak in met Alexander van Dijl. Ik help jou uit de problemen door jouw budget op een slimmere manier op te stellen.

Hoe help ik mensen die al klant zijn bij Afterpay?

Ben jij te laat met betalen en daardoor klant die rente betaalt bij Afterpay? Dan help ik jou natuurlijk met het opstellen van een budget. Tot nu toe heb ik iedereen die zich bij mij heeft gemeld kunnen helpen om binnen 2 jaar (vaak sneller) uit de schulden te komen. Dat is sneller dan wat de NVVK of wettelijke schuldsanering weet te realiseren en kost de maatschappij ook nog eens veel minder geld.

Wil jij dit traject ook opstarten? Neem even contact op of plan een afspraak in. Het intakegesprek via telefoon (waarbij wij ook jouw budget gaan opstellen) is altijd gratis. 

Het belangrijkste doel van mij is dat jij schuldenvrij bent en ook niet later terugvalt. Jij leert de exacte stappen die nodig zijn om voor eens en altijd uit de schulden te blijven. Daarbij leer jij ook de technieken om financieel vooruit te komen!

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp