AH Bonus, is dat voordelig of toch niet?

doorAlexander

AH Bonus, is dat voordelig of toch niet?

AH bonus

De AH Bonus is een manier om geld te besparen. Je kunt natuurlijk altijd even kijken naar de prijs, maar doe dat wel echt. Meestal zijn ze heel erg goed.

Direct de AH bonus prijzen bekijken? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien hoeveel jij kunt besparen. De prijzen van Albert Heijn met deze kortingen zijn meestal lager dan Jumbo, Hoogvliet en zelfs Aldi en Lidl. Het is belangrijk dat jij de prijzen dan ook volledig vergelijkt. Voor een overzicht van kortingen kan je natuurlijk ook kijken. Zo koop ik (ook tijdens de Corona hype) altijd na onderzoek via Voordeelmuis.nl.

Lees altijd de AH bonus kortingen! Klik hier!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou graag uit om een reactie achter te laten onder de blog. Mijn grootste doel is jou altijd te helpen om slimmer met geld om te gaan. Heb jij daar vragen over, neem gerust even contact met mij op.

Meer over de AH bonus

Het grootste voordeel van kopen bij de Albert Heijn is dat je naast de korting ook een veel groter assortiment hebt. Tijdens de AH bonus heb je veelal recht op veel meer korting dan de standaard bedragen.

Nog slimmer met geld omgaan? Klik hier!

Mijn doel hier is dat jij in ieder geval slim boodschappen gaat doen. Het hangt wel een beetje af van wat jij wilt kopen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat huismerk producten of producten die tijdelijk buiten de AH bonus vallen duurder zijn bij Albert Heijn.

Ga slim met geld om! Klik hier!

Alle vragen, reacties en opmerkingen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou kan helpen. Iedere vraag, iedere reactie, iedere opmerking is absoluut meer dan welkom. Vraag het mij gerust als jij vragen hebt.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp