Alexander geeft cadeautjes weg!

doorAlexander

Alexander geeft cadeautjes weg!

Afgelopen week schreef ik al over de gratis cadeautjes die Alexander weggeeft. Inmiddels gaan we een stap verder en willen wij mensen gaan helpen aan een basisinkomen. De overheid gaat het niet doen, dus zoeken wij 10 mensen die met ons mee willen gaan.

Als oprichter van AlexandervanDijl.nl stortte ik in november 2016 een bedrag van $ 15 in een systeem waarmee ik feitelijk rekenkracht kocht in de Bitcoin. Zo genereer ik maandelijks een klein beetje waarde. Deze waarde blijf ik herinvesteren tot ik ervan kan leven. Zoals het er nu uitziet kan dat al eind 2018.

Ik wil nu $ 15 rekenkracht weggeven aan 10 mensen die deze website volgen. In de rest van deze blog leg ik uit hoe jij deel kunt nemen.

Hoe kan ik $ 15 rekenkracht krijgen?

Er zijn 3 belangrijke dingen. Jij hebt namelijk een account nodig en uiteindelijk een mogelijkheid om geld uit die account te halen. Wij hebben hier vanuit AlexandervanDijl.nl heel veel systemen onderzocht en zijn om die reden uitgekomen bij Hashflare.

  1. Maak een account aan bij Hashflare (klik hier).
  2. Om later betalingen te ontvangen, maak ook een account aan bij Cryptopay (klik hier).
  3. Stuur een email naar [email protected] of spreek een van onze medewerkers aan via chat. Jij hoort uiterlijk 30 juli of jij de $15 hebt gewonnen.

Onze verwachting is dat je met de $15 investering binnen maximaal 10 jaar genoeg waarde hebt opgebouwd om van te leven. Er kan natuurlijk alles gebeuren en wij weten ook niet hoe de Bitcoin zich gaat ontwikkelen. Als de waarde van de virtuele munt blijft stijgen op de manier dat het nu gaat ontstaan er heel veel mogelijkheden.

Kan ik ook zelf investeren?

Zeker! Via Hashflare kun jij investeren in de rekenkracht. Wil jij liever gratis bitcoins ontvangen? Lees dan het artikel op deze blog over de gratis bitcoins.

Laat ook jouw reactie achter en laat ons weten wat jij van deze actie vind. Deel natuurlijk ook jouw ervaringen met Bitcoin.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp