Alexander is 35!

doorAlexander

Alexander is 35!

De eerste dagen van ieder nieuw jaar zijn dagen dat ik uitkijk naar mijn verjaardag. Dit jaar heb ik een heel bijzonder cadeau gekregen. Op 13 januari (de verjaardag van mijn opa) spreek ik op een groot podium in Frankfurt, waar ik mijn vriendin mee naartoe kan nemen.

Later deze maand sta ik ook op het podium in Berlijn en Oslo om de maand af te sluiten in Amsterdam.

Waarom vertel ik dit? Omdat ik wil uitleggen hoe het is om doelen te stellen en waarom het niet erg is dat sommige doelen niet meteen uit lijken te komen.

Hoe stel ik doelen op mijn 35e?

Toen ik op mijn 24e besloot om miljonair te worden voor mijn 30e deed ik dat met de verkeerde gedachte. Zelf veel geld verdienen en niet de intentie hebben om te delen.

Inmiddels staat alles wat ik doe in het teken van het delen. Van de commissies die ik krijg van mijn netwerk marketing activiteiten tot de betalingen die ik krijg omdat ik mensen help met AliExpress problemen, alles staat in het teken van geven en delen.

Vanaf het moment dat ik ging delen verbeterde mijn leven. Inmiddels geef ik zo’n 10% van mijn inkomen weg met als doel om nu voor mijn 40e miljonair te zijn en 80% van mijn inkomen weg te geven.

Laat ik daar meteen bij zeggen dat het gaat om mijn netto inkomen, dus nadat de staat-gesteunde maffia (Belastingdienst) mijn rekeningen heeft geplunderd.

Mijn doel is voor mijn 40e minimaal 75 mensen te helpen aan een basisinkomen van 1000 euro per maand. Daarnaast wil ik voor 2020 een OV-bedrijf opzetten die eerlijk werkt, zonder personeel en mensen gewoon van A naar B brengt. Niet van station naar station, maar van bestemming naar bestemming.

Ik hou van delen en daarom nodig ik jou ook uit om jouw doelen te delen met mijn lezers. Laat jouw reactie achter onder deze blog.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp