Alexander van Dijl International werkt aan een eerlijke OV-chipkaart!

doorAlexander

Alexander van Dijl International werkt aan een eerlijke OV-chipkaart!

Sinds kort ontvang ik steeds meer klachten over het Openbaar Vervoer en de OV-chipkaart. Klachten als de Nederlandse Spoorwegen die geld stelen van mensen die langer dan 30 minuten op het station wachten omdat een trein niet rijdt. Klachten als mensen die “verkeerd” uitchecken waardoor een dubbel instaptarief wordt afgeschreven.

Vanaf de eerste aankondiging van de OV-chipkaart heb ik problemen voorzien. Helaas werken de OV-Eilanden zo dat iedere vervoerder eigen regels en richtlijnen hanteert.

Voor mij is het nu echt tijd om een eerlijke OV-chipkaart te ontwerpen. Geen 750+ abonnementen en combinaties meer, geen OV-chipkaart die verloopt en extra kosten voor het vervangen van een verlopen kaart.

Wie helpt mee aan de eerlijke OV-chipkaart?

Nu ben jij aan zet! Via ons Google Document kan iedereen die toestemming vraagt meeschrijven en meewerken aan een eerlijke OV-chipkaart.

Het document zal in ieder geval worden doorgestuurd naar:

  • Nederlandse Spoorwegen
  • Connexxion
  • GVB
  • U-OV.info
  • Syntus Utrecht
  • Syntus Twente
  • Syntus Gelderland
  • alle gemeentes
  • de rijksoverheid
  • de OV-bedrijven die ik nog ben vergeten

Vanzelfsprekend ontvangt ook OV-chipkaart eigenaar Trans Link Systems een kopie van het document en ben ik absoluut bereidt om verdere uitleg komen te geven.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

7 reacties tot nu toe

zana azizGeplaatst op5:10 pm - okt 16, 2020

beste ali ik heb vanaf 12-7-2020 een product besteld maar ik heb tot nu to niet gekrijge langer dan 60 dagen 16-10-2020

Wim AmentGeplaatst op10:45 pm - mrt 5, 2021

Geachte meneer van Dijl,

Ik heb bij Aliexpress een aantal electronica componenten gekocht. Ik ben echter mijn password kwijt. Echter het lukt me niet meer in te loggen en ik krijg zelfs van Aliexpress geen verification code meer op mijn emailadres.

In ieder geval kan ik niet meer traceren waar mijn order is. Ik kan wel zeggen dat ik enigszins baal van de situatie.

MvG

Wim Ament

Truus HermansGeplaatst op9:38 am - mrt 24, 2021

Beste Alexander,
Het lukt me niet meer om bij Aliexpress te bestellen,. Als ik op koop nu of voeg aan winkelwagen toe klik, krijg ik de melding ‘verstrek gelieve eerst de ontbrekende informatie’. Ik heb geen idee wat er kan ontbreken. Kun jij me helpen?

M. Van der MeerGeplaatst op7:38 pm - jun 18, 2021

Dispute help niet bij Ali omdat ze niet de case lezen. Dealers kunnen rotzooi leveren wat niet werkt. De voltmeter geeft 280v aan en de spanning op elke Europese voltmeter is 230v. Filmpjes gemaakt foto’s aangeleverd. Ali geeft als reactie dat het niet kapot is en daarom geen geld terug geeft. Ali is niet bereikbaar. Dus als er ongelukken instaan omdat ze rotzooi verkopen dan zijn ze niet thuis.

MirandaGeplaatst op8:06 am - nov 10, 2021

Goedemorgen,
Onverwachts ga ik verhuizen. Mijn nieuwe adres is al bekend bij AliExpress maar hoe kunnen de pakjes die onderweg zijn op het juiste adres afgeleverd worden?

alfred vaasGeplaatst op11:05 pm - mei 20, 2022

heb al 3 maal iets besteld maar nooit iets ontvangen
krijg wel keurig een overzicht maar als het na de douane het land binnen komt hoor ok niets meer
iedere keer heb ik een geschil ingedient
of ik moet nog even wachten. tot dat het te laat is en de termijn is verstreken

alfred vaasGeplaatst op11:17 pm - mei 20, 2022

heb een oscillescoop besteld
na dat ik hem had aan gesloten brande de adaptor door waardoor ik het appsraat ook niet kon gebruiken. fabrieksfout dus
heb de procedure gestart foto filmpjes gemaakt
enz gevraagd om een adres sticker kreeg ik niet wel een opstuur adres van 3regels. het opsturen kost 24 euro plus 32 euro app
dan opsturen naar een adres wat niet klopt dan heb ik niets meer
nu inmiddels is het verlopen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp