Bitcoin krijgt meer voeten aan de aarde in winkels!

doorAlexander

Bitcoin krijgt meer voeten aan de aarde in winkels!

De virtuele munt Bitcoin krijgt steeds meer voeten aan de aarde. Winkels in Japan beginnen de munt als normale valuta te accepteren en ook in Nederland neemt het aantal verkooppunten toe.

Alexander investeert in de virtuele munt via Hashflare. Met een kleine investering van 15 amerikaanse dollar levert de rekenkracht via Hashflare ruim 60 dollar per maand op! Blijven herinvesteren is de truc.

Via het YouTube kanaal “Mijn Bitcoin Investering” zie jij meer over de waardeontwikkeling van de bitcoin en de bitcoin rekenkracht.

Gratis investeren in bitcoin, kan dat?

bitcoinJa! Jij kunt gratis stukjes bitcoin krijgen waarmee jij een start kunt maken aan jouw Hashflare investering. Dat doe ik zelf ook via de website Freebitco.in. Klik ieder uur om aan kleine stukjes bitcoin te komen. Zo heb jij binnen ongeveer 2 weken jouw eerste Hashflare  investering maken.

Met de huidige groei van de rekenkracht en de stijging in waarde van de bitcoin is de kans groot dat ik eind 2018 Alexander zijn leven geheel kan financieren vanuit het rendement. Maak jij gebruik van AlexandervanDijl.nl? Door via Hashflare te investeren krijgt Alexander ook een kleine commissie die weer wordt geïnvesteerd in rekenkracht.

Gaat Bitcoin de euro vervangen?

Ik hoop het! Maar niets is zeker. De kans dat de euro gaat verdwijnen en wij als consumenten de traditionele banken niet meer gaan accepteren is zeker aanwezig. De nieuwe tijd is aangebroken. De tijd van consumenten die zelf nadenken en zelf financiële beslissingen nemen.

Nu iDeal ook bezig is met contactloos betalen gaan er ook zeker meer functies bijkomen. Hoe wij in de toekomst gaan betalen weet niemand. Uiteindelijk zullen wij als consumenten moeten bepalen hoe wij willen betalen.

Hoe dank jij over de crypto currency? Heb jij al ervaring met Hashflare? Laat jouw reactie achter onder deze blog zodat ook anderen weten hoeveel jij nu verdient en wat jouw eerste investering was.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp