Waarom ik als budgetcoach geen NVVK lid zal worden.

doorAlexander

Waarom ik als budgetcoach geen NVVK lid zal worden.

nvvkDe NVVK (oorspronkelijk Nederlandse Vereniging voor Volkskrediet) is de organisatie die zich bezighoud met alles wat met schulden te maken heeft. In deze blog zal ik uitleggen waarom ik als budgetcoach nooit lid zal worden van deze organisatie en waarom ik hier ook niet achter sta.

De website NVVK.nl maakt pijnlijk duidelijk waarom ik niet achter deze organisatie sta. Om te beginnen, “Sociale kredietverstrekking” zijn 2 woorden die niet in 1 zin thuishoren. Kredietverstrekking helpt mensen altijd verder de problemen in en kan dus nooit sociaal zijn. De NVVK keurt het zelfs goed als “sociale” kredietverstrekkers 12% rente rekenen over een lening!

Mijn doel is jou daadwerkelijk te helpen! Niemand heeft ooit schulden nodig. Als jij iets nu niet kunt betalen, dan kan je dat ook niet met extra kosten. Daarom help ik Nederland aan een leven zonder schulden. Geen studieschuld, geen hypotheek, geen lening! Natuurlijk ook geen telefoontoestel op afbetaling, want ook dat is een vorm van geld lenen voor iets wat jij dus niet direct kunt betalen.

Waarom ik NVVK afraad aan mensen met schulden?

Zelfs in de eigen slogan van de NVVK staat “sociaal bankieren”. Weer 2 woorden die niet in 1 zin thuis horen. Bankieren is niet sociaal. Bankieren is bedacht als middel om een kleine groep mensen de macht over het geld te geven.

Cash is king! Betaal alles met contant geld, zodat jij altijd precies weet hoeveel jij nog kunt uitgeven deze week. Is het geld op? Dan moet jij dus wachten tot er weer geld beschikbaar is. Heb jij nu iets nodig? Dan moet jij ervoor zorgen dat er nu geld binnenkomt.

Heb jij geldproblemen of wil jij uit de schulden komen? Lees dan over mijn 7-stappenplan of plan direct een afspraak in om mij persoonlijk te spreken. Mijn doel is jou daadwerkelijk verder te helpen. Mijn aflossysteem voor schulden is er een die incassobureau’s en deurwaarders niet leuk vinden, maar wel een die werkt voor menen met schulden. 

Op naar een schuldenvrije toekomst!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp