Wat gaan bitcoins in 2020 waard zijn?

doorAlexander

Wat gaan bitcoins in 2020 waard zijn?

Nu steeds meer landen bitcoins zien als een valuta en wettig betaalmiddel lijkt de waarde maar 1 kant op te kunnen. De waarde op het moment van publicatie van dit artikel is volgens diverse bronnen rond de 2500 euro.

Helaas is het ook weer moeilijker geworden om bitcoins te genereren. Het moeilijker maken ontstaat doordat er een beperkt aantal bitcoins beschikbaar zijn. Uiteindelijk worden er net onder de 21 miljoen bitcoins uitgegeven.

Kan ik bitcoins kopen?

bitcoinsZeker kan dat! Hoewel ik het niet zou aanraden is het zeker een mogelijkheid. Bitcoins kopen kan via websites als Bitonic en kan zelfs via iDeal.

Persoonlijk voel ik er meer voor om te investeren in rekenkracht. Dat heb ik zelf ook gedaan, waardoor de $ 15 die ik investeerde in november 2016 inmiddels een waarde vertegenwoordigd van ruim $ 60 per maand, iedere maand opnieuw.

De website die ik gebruik om rekenkracht te kopen en te herinvesteren is Hashflare. Hoewel niemand weet wat de bitcoins gaan doen de komende jaren zie ik wel een constante toename in de rekenkracht. Op het moment van schrijven van dit artikel heb ik 2.19 TH/s aan rekenkracht, een bedrag wat dagelijks oploopt.

Ik ga pas uitkeren op het moment dat de rekenkracht op 500 TH/s staat, zodat ik waarschijnlijk vanuit het rendement van de investering kan leven. Hoewel ik natuurlijk niet in de toekomst kan kijken verwacht ik wel dat dingen gaan veranderen. Hashflare is ook bezig met het oprichten van een volledig digitale bank.

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp