Gaat bitcoin jouw pensioen zijn?

doorAlexander

Gaat bitcoin jouw pensioen zijn?

Een investering van $ 15 in Bitcoin rekenkracht zorgt ervoor dat ik (gebaseerd op de huidige waardeontwikkeling) over enkele jaren al met pensioen zou kunnen. Ik ben 34 jaar.

Aangezien de overheid grenzen heeft aan wat uitgegeven kan worden en de kans hierdoor groot is dat ik niet voor mijn 90e met pensioen zou kunnen regel ik het zelf. Ik weet daarbij ook dat ik niet iedereen mee ga krijgen en ik weet dat er een risico zit aan deze manier van beleggen. Echter heb ik $15 geïnvesteerd, wat dan feitelijk ook het grootste risico is. Vervolgens laat ik de rekenkracht toenemen en verdien ik nu al ruim $170 per maand aan Bitcoins, een bedrag wat dagelijks toeneemt.

In deze blog leg ik uit hoe ik dit via Hashflare heb gedaan en welke stappen jij kunt volgen om hetzelfde te doen.

Investeren in Bitcoin, 3 stappen

bitcoinAllereerst heb jij een account nodig bij een systeem wat het makkelijk maakt om een investering te maken. Ik heb verschillende systemen getest, van betrouwbaar tot onbetrouwbaar en van groot tot klein. Er zijn een beperkt aantal betrouwbare sites, ik ben uitgekomen op Hashflare.

Stap 1: Klik hier en maak een gratis account aan bij Hashflare.

Stap 2: Log in en klik op “Buy Hashrate” gevolgd door “SHA-256”

Stap 3: Kies hoeveel jij wilt investeren. Houd er rekening mee dat iedere investering risico’s met zich meeneemt.

Dat is alles! Laat het systeem nu draaien tot dat er genoeg geld maandelijks binnenkomt om van te leven. Zelf ga ik voor 500 TH/s, ongeacht het bedrag. Ik zal de eerste 15 dagen van iedere maand het systeem laten draaien en de waarde herinvesteren in meer rekenkracht, de tweede 15 dagen van iedere maand zal ik gebruiken om van te leven. Zo groeit het bedrag maandelijks rustig verder.

Hoe is jouw ervaring met de Bitcoin en heb jij al geïnvesteerd? Laat jouw reactie achter.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

3 reacties tot nu toe

GG van MeerkerkGeplaatst op10:02 am - nov 18, 2017

Beste Alex,

vraagje in heb geld gestort op mijn cryptopay Wallet en heb deze gekoppeld me mijn hashflare account. nu deze gekoppeld zijn met elkaar zie ik alleen geen hashflare staan op mijn account. als ik hasflare wil kopen met BTC kan dat ook niet? doe ik iets verkeerd of moet ik eerst wat anders investeren eer dat ik die hashflare kan kopen? of kan het enkel door te betalen met je credit card?

met vriendelijke groet,

FrisoGeplaatst op12:39 pm - nov 21, 2017

Als je op hashflare wat koopt de sha -256 koopt is dat voor een jaar en kan je ook hetgeld dat je mind over zetten naar je Rekening bijvoorbeeld beeld Rabobank

RaasGeplaatst op6:50 pm - jan 17, 2018

Hi,
I would like to learn this system,,,,will you help me,
thanks
Raas
[email protected]

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp