Geld lenen met BKR registratie, dat kan!

doorAlexander

Geld lenen met BKR registratie, dat kan!

Geld lenen met BKR registratie: Cash ConvertorsGeld lenen met BKR registratie kost geld. Zonder trouwens ook. In deze blog leg ik uit hoe geld lenen met BKR registratie mogelijk is en waarom jij het beter niet kunt doen. Ik leg uit wat de kosten en mogelijke gevolgen zijn van een dergelijke lening. Deze blog is bedoelt als waarschuwing.

De makkelijkste manier om te lenen met BKR registratie is via bedrijven als cashconverters. Daar kan je producten als onderpand gebruiken om (tijdelijk) geld te lenen. Betaal je het niet terug, dan mag de winkel jouw spullen verkopen om de lening af te betalen.

Cashconverters rekent 4,5% rente PER MAAND! Dat is ruim meer dan wat gevraagd mag worden bij een reguliere lening, eveneens een reden om het af te raden. Het voordeel van een dienst als deze is dat geld lenen met BKR registratie mogelijk is en er geen nieuwe registraties volgen.

Waarom toch geld lenen met BKR registratie?

Ben jij onhandig omgegaan met geld? Dan kunnen wij elkaar de hand schudden. Er staat een hoop op het spel en wellicht ben je te laat geweest met een terugbetaling van een lening. Wellicht heb je ook geen geld opzij gezet, maar je leest nu deze blog en bent dus op de goede weg.

Jij mag altijd een afspraak met mij inplannen via VanDijl.ga/afspraak of gewoon even contact opnemen. Ik help jou dan natuurlijk graag verder.

In het boek, gratis te downloaden als e-boek, lees jij hoe jij door 7 stappen te volgen letterlijk als miljonair met pensioen kunt gaan. Jij leert daar hoe jij geld opzij kunt zetten en wat jij kunt doen om slimmer te sparen.  Natuurlijk staan er ook tips in het boek om minder uit te geven.

Ik hoop dat ik jou na het lezen van deze blog heb kunnen overtuigen om geen geld te lenen. Wil jij toch lenen, dan kan ik jou niet tegen houden. Houd natuurlijk wel rekening met de extra kosten die geld lenen met zich meebrengt.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

    Geef een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Direct hulp? WhatsApp