Gratis bitcoins zonder investering? Het kan echt!

doorAlexander

Gratis bitcoins zonder investering? Het kan echt!

Toen ik in november 2016 mijn gratis bitcoins investeerde en $ 15 omzetten in rekenkracht via Hashflare wist ik dat ik een risico ging lopen. De kans bestond (en bestaat nog altijd) dat de waarde van de gratis bitcoins gaat dalen tot 0 en ik mijn investering kwijt ben.

Op dit moment echter ontvang ik wekelijks van Hashflare ruim $ 20, ruim meer dan het bedrag wat ik oorspronkelijk heb ingelegd. Vandaag leg ik jou uit hoe jij ook aan gratis bitcoins kunt komen en wat ik heb gedaan om deze om te zetten tot een geld makende machine.

Gratis bitcoins verdienen

gratis bitcoinsHet kan werkelijk niet veel makkelijker zijn. Ik heb een account aangemaakt via de website Freebitco.in en bezoek die website ieder uur. Met 1 klik op de knop verdien ik een bedrag die oploopt tot ongeveer 0.07 BTC (huidige waarde zo’n $ 150). Meestal is het bedrag flink lager, maar het kost dan ook helemaal niets om mee te doen.

Het bedrag wordt vervolgens wekelijks automatisch overgemaakt naar mijn gratis bitcoins wallet die ik vervolgens weer kan gebruiken om te investeren om daar weer meer geld van te maken.

Aangezien ik de belofte heb gedaan aan het begin van het Hashflare avontuur dat ik daar niets meer in zou investeren laat ik dat voor wat het is. Het enige doel wat ik bij Hashflare heb is het laten stijgen van de rekenkracht tot 500 TH/s. Met de huidige koers en toenemende waarde van de bitcoin zal dat eind 2018 moeten gebeuren.

Gratis bitcoins investeren om geld te verdienen

Ieder uur klikken op een linkje en een paar dollar verdienen kan al genoeg zijn om gratis jouw pensioen op te bouwen. Door te investeren in Hashflare start jij feitelijk hetzelfde traject als wat ik ooit ben gestart. Ik ken mensen die een paar euro hebben geïnvesteerd, ik ken ook mensen die een paar honderd euro hebben geïnvesteerd.

Voor mij is het belangrijk dat jij een keuze maakt. Blijf jij afhankelijk van het huidige systeem van de overheid of neem jij het heft in eigen hand?

Laat jouw reactie achter onder deze blog om te laten weten hoe jouw ervaring is met de virtuele munt. Heb jij al geïnvesteerd of wacht jij tot dat je overal met gratis bitcoins kunt betalen?

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

2 reacties tot nu toe

KevinGeplaatst op7:02 pm - feb 20, 2018

Wat ik dus wilde zeggen toen u de chat ging sluiten is dat ik het werkelijk waar erg misleidend vind dat er staat met een paar klikken geld te verdienen. Dit is niet waar want als allen dat zouden doen word hier niks aan verdiend ?!

    AlexanderGeplaatst op4:15 am - feb 21, 2018

    En juist daarom werkt het, Kevin! We doen het niet allemaal! Per dag lezen zo’n 500 mensen deze blog, in totaal zijn er nu ongeveer 400 mensen aangemeld via de links op deze pagina. Ja, er is nog geld mee te verdienen, nee, ik weet niet hoeveel.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp