Huis kopen zonder vaste baan, kan dat?

doorAlexander

Huis kopen zonder vaste baan, kan dat?

huis kopen

In deze blog schrijf ik over hoe een huis kopen zonder een vaste baan gewoon absoluut mogelijk is. Ik leg uit hoe dat kan.

Direct het webinar bekijken over een huis kopen? Klik hier!

Tijdens het webinar leg ik jou precies uit hoe je het voor elkaar kunt krijgen. De makkelijkste methode is eigenlijk simpelweg te sparen. Ik kan aantonen (en doe dat ook tijdens het webinar) dat de gemiddelde Nederlander, ongeacht het inkomen, prima rond kan komen van een salaris en zelfs vanuit een bijstand uitkering. In het webinar laat ik stap voor stap zien wat er mogelijk is en hoe jij jouw situatie kunt verbeteren.

Bekijk het webinar over een huis kopen online! Klik hier!

Als je nu al vragen hebt, download dan hoe dan ook mijn boek. Dat is gratis en helpt jou door in ieder geval het 7-stappenplan te kunnen bekijken en in gebruik te nemen. Het 7-stappenplan heeft mij geholpen om van 30.000 euro schuld naar een tweede huis en 5 auto’s te gaan.

Hoe een huis kopen voor mij mogelijk was

Mijn eerste huis kocht ik al toen het nog mogelijk was om in de proeftijd van een nieuwe baan geld te lenen. Dat is nu niet meer zo makkelijk. Er zijn gelukkig nog wel mogelijkheden.

Download mijn boek en zie hoe een huis kopen ook voor jou mogelijk is! Klik hier!

Om uit de 30.000 euro schuld te komen heb ik letterlijk bijna geen geld uitgegeven. Geen duur telefoonabonnement, geen Netflix, Spotify, Disney+ of wat voor doorlopend abonnement dan ook. Mijn bezittingen heb ik omgezet in een cashflow.

Wil jij dat een huis kopen voor jou ook mogelijk is? Kom naar het webinar!

Voor deze blog wil ik het hierbij laten. Als je nog vragen hebt, stel die dan gewoon onder deze blog. Ik beantwoord jouw vragen zo veel als mogelijk tijdens het webinar.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp