Hypotheek aflossen? Of eerst studieschuld?

doorAlexander

Hypotheek aflossen? Of eerst studieschuld?

hypotheek

Als je mijn boek leest zie je dat je er goed aan doet om in stappen schulden af te lossen. De hypotheek is pas in stap 6!

Weten waar jij het beste begint met aflossen? Klik hier!

De eerste stap is altijd duizend euro opzij te zetten. Daarna begin je met de snelwegmethode voor het aflossen van schulden. Eerst de laagste schuld en zo door. Dit geeft als resultaat dat je snel resultaat gaat merken. Je lost immers super snel de eerste schuld af. De hypotheek los je pas af in stap 6, dus dat is echt een stuk later.

Lees mijn boek om slimmer te gaan aflossen! Klik hier!

Voor vragen over dit onderwerp mag je natuurlijk altijd contact opnemen. Ik ben hier om jou te helpen om zo vooruit te komen. Voor mij is het daarbij ook erg belangrijk dat je in het leven vooruit gaat.

Is een hypotheek aflossen überhaupt wel slim?

Ja, het is wel slim om de hypotheek af te lossen. Het scheelt namelijk gewoon in de maandlasten. Zo ben je veel minder afhankelijk van de overheid en hoef jij je ook geen zorgen te maken over belasting. Jij bent uiteindelijk de gene die bepaalt wat je wilt doen.

Ook kijken of een hypotheek aflossen nu al slim is? Klik hier!

Natuurlijk bepaal jij wat je doet. Maar toch wil ik je wel aanraden om de standaard 7 stappen aan te houden. Zorg dat je stappen 1, 2 en 3 eerst doet, voordat je gaat beginnen met geld opzij zetten en vooral voordat je de hypotheek gaat aflossen.

Bekijk wanneer jij de hypotheek wilt gaan aflossen! Klik hier!

Hier wil ik het graag bij laten. Als je op de hoogte bent, laat het mij weten. Deel ook jouw winsten van deze manier van aflossen. Het is voor mij erg belangrijk om te weten hoe jij het beste kunt kopen en besparen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp