Is corona ernstig? Een paar tips van de budgettrainer!

doorAlexander

Is corona ernstig? Een paar tips van de budgettrainer!

Is corona ernstig

Ik zie meer mensen zoeken naar antwoord op de vraag: Is corona ernstig? Het antwoord daarop ga ik geven, maar niet voordat ik wat uitleg geef.

Is corona ernstig volgens jou? Klik hier!

Als ik naar de feiten zie ik dat het heel erg meevalt. Er gaan om te beginnen meer mensen dood aan de gewone griep die altijd in deze tijd van het jaar heerst. Overigens valt het in warme landen reuze mee. Wat betreft ‘het virus’ zal het dus ook binnen een paar weken (hooguit een paar maanden) weer voorbij zijn. Dan wordt het warmer buiten en is het allemaal weer goed. Een grote tip van de budgettrainer, koop een pot vitamine C, zorg voor een gevarieerd dieet en slik meer dan wat het voedingscentrum aanbeveelt aan vitamine C.

Waarom is corona ernstig? Klik hier!

Uiteindelijk is het de massa hysterie wat de media creëert de reden waarom we ons zo druk maken. Meer is het niet. Maak jij je ook zorgen? Laat een reactie achter onder deze blog.

Dus is corona ernstig?

Nou, nee dus. Ik heb een video gevonden wat een zeer duidelijke uitleg geef over de verspreiders van chaos. Dat zijn kranten, nieuwsberichten en andere massa media. Bekijk daarom de onderstaande video:

Mocht jij vragen hebben naar aanleiding van deze video? Klik hier!

Mijn doel is duidelijk te maken dat jij je nooit zorgen hoeft te maken. Wanneer jij de waarheid weet en ziet dat de media niet te vertrouwen is weet jij ook dat er andere mogelijkheden zijn.

Is corona ernstig? Voor de meeste mensen niet!

Voor alle vragen, reacties en opmerkingen nodig ik jou uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen. Om die reden wil ik graag dat jij het advies uit de video opvolgt. Zorg dat jij geen TV meer kijkt voor 2 weken. Lees ook geen kranten!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp