Jaarprogramma geheimen van een budget!

doorAlexander

Jaarprogramma geheimen van een budget!

jaarprogramma

In deze blog wil ik jou uitleg geven over wat er in het jaarprogramma gebeurt. Waarom het zo belangrijk is om dit programma te volgen.

Direct aanmelden voor het jaarprogramma? Klik hier!

Er zijn 7 stappen in het jaarprogramma. Wanneer we 1-op-1 aan de slag gaat stel ik het programma op maat samen. Er is ook een coachingsprogramma waarbij je iedere 2 weken een video krijgt om verder te komen. Je krijgt ook veel huiswerk om te maken. Je bent natuurlijk bij deelname aan het programma ook welkom bij de VIP dagen die 2 keer per jaar plaatsvinden. In het tweede deel van de blog deel ik de stappen in het programma.

Bekijk hoe jij je kunt aanmelden voor het jaarprogramma! Klik hier!

Mocht je iets willen weten, ik help jou! De 7 stappen zijn samengevat in mijn boek, welke je gratis kunt downloaden via deze link. Natuurlijk mag je ook contact met mij opnemen. Hoe meer je weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Wat is het jaarprogramma?

Stap 1: Het financiële zekerheid programma.

Het probleem wat veel mensen hebben is dat wanneer een koelkast, wasmachine of auto kapot gaat, er geen geld is om dat te repareren. Met duizend euro heb je dat probleem opgelost!

In dit programma gaan we kijken waarom jij op dit moment geen geld hebt. We gaan samen werken aan 1000 euro wat jij gewoon opzij kunt zetten. Dit geld heb je nodig, mocht er iets mis gaan.

Stap 2: Snelweg naar een schuldenvrij leven

De meeste cliënten die ik coach hebben schulden. Groot of klein, het maakt niet uit! Leven zonder schulden is voor iedereen beter!

Als jij snel van jouw schulden af kunt komen, dan zou dat toch fantastisch zijn. In deze tweede stap gaan we kijken hoe we jou van 1 schuld af kunnen helpen. Er is een bewezen formule om dat te doen. Dat is voor een belangrijk deel ook slim te besparen.

Stap 3: Levensonderhoud op de rekening!

Hoe meer je doet, hoe beter ik jou kan helpen en blijven helpen. Levensonderhoud op jouw rekening zorgt dat jij kunt blijven leven, ook als je tijdelijk of langer geen baan hebt!

Stap 4: Investeren voor de toekomst

Heb jij pensioen? Weet je zeker dat je dat gaat krijgen? In deze stap gaan we zorgen dat je geld gaat opbouwen. Ik ga jou helpen voor hoe te investeren en hoe jij de juiste kanalen kunt vinden om jouw geld te laten groeien.

Natuurlijk leer je in deze stap ik de fouten die ik heb gemaakt en vooral hoe ik 15 euro binnen 4 jaar heb omgezet naar 4000 euro!

Stap 5: Geld opzij voor studie!

In het boek schrijf ik enkel over de studie van jouw kinderen. In deze stap ga ik het echter ook hebben over jouw studie. Je bent namelijk nooit te oud om te leren. In deze stap help ik jou om de juiste stappen te zetten om de beste studie op te pakken voor jou!

Stap 6: Hypotheek snel aflossen!

Hier leer jij om in maximaal 7 jaar jouw hypotheek af te lossen of een huis te kopen ZONDER hypotheek!

Stap 7: Wordt een gulle gever!

Uiteindelijk willen we toch allemaal helpen. In deze laatste stap ben je uit de financiële problemen en heb je zelfs geen schulden meet op jouw woning! Hier laat ik jou zien wat de beste organisatie is om jouw geld aan te geven.

Wat kost het jaarprogramma?

Dat hangt af van wat jij zoekt. Wil jij 1-op-1 coaching, dan betaal je 15000 euro voor het gehele jaarprogramma. Liever voor de video coaching? Daarvoor betaal je slechts 1500 euro.

Er zijn ook wel wat andere mogelijkheden. Je kunt ook a-la-carte een van de stappen kopen. De meest voor de hand liggende stappen zijn stap 1 en 2.

Voor stap 1 betaal je voor een coaching call van 45 minuten 98 euro. Bij stap 2 heb je vaak meer nodig, daarom heb ik daar een maandelijkse coaching call voor. Daarvoor betaal je 997 euro voor 12 maandelijkse calls.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp