Minder koffie, meer geld op jouw bankrekening!

doorAlexander

Minder koffie, meer geld op jouw bankrekening!

Laat ik meteen duidelijk zijn. Een kopje koffie minder per dag kan genoeg zijn om met miljoenen te eindigen. Hoewel ik geen glazen bol heb en dus niet in de toekomst kan kijken lijkt het alsof onze euro steeds minder waard wordt.

Prijzen gaan omhoog, lonen niet. Het is tijd om in actie te komen. Om precies die reden ben ik begonnen met een kleine investering in Bitcoin rekenkracht. Dat in combinatie met de toenemende waarde van de bitcoin en een klein beetje geluk zou in 2019 mijn huis moeten afbetalen. Ik investeerde in november 2016 een bedrag van 15 dollar via de website Hashflare.io.

Op mijn YouTube kanaal zie jij hoe $ 15 inmiddels ruim $ 60 per maand oplevert!

Waarom investeer ik geen $ 15 per maand?

Zolang ik het eindsaldo zie toenemen of mijn pensioendatum dichterbij zie komen zonder herinvestering gebruik ik deze investering om te laten zien wat mogelijk is. Jij mag natuurlijk zelf jouw keus maken. Met $ 15 per maand kan het zomaar heel veel sneller gaan.

Kortom, als ik geen publiek kanaal had gehad was mijn keuze voor een grotere investering vele malen groter. Geef hoe dan ook niet meer geld uit dan wat jij kunt missen. Maak een gratis account aan op Hashflare.io en volg mijn YouTube kanaal om te zien hoe de waarde van mijn Bitcoin zich ontwikkeld.

Hoe zou de waardeontwikkeling zijn als ik wel $ 15 per maand investeer

Goed, $ 15 levert mij dus $ 60 op na ongeveer 8 maanden. Had ik $ 15 per maand geïnvesteerd, dan zou het bedrag maandelijks dus ook toenemen. Ik kan het niet helemaal voorspellen, maar ik verwacht dat ik met de herinvesteringen inmiddels zo’n $ 180 euro per maand zou verdienen.

Ik ga niet meer investeren, mijn doel is te bewijzen dat $ 15 voldoende is. Heb jij echter minder geduld, dan kan het dus zeker ook sneller. Kijk op Hashflare.io, meld je daar aan en begin met een klein bedrag. Begrijp jij het nog niet helemaal of heb jij nog vragen? Spreek mij of een collega aan via de chat.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp