Mondkapje? Waarom zou je!

doorAlexander

Mondkapje? Waarom zou je!

Mondkapje

Waarom zou je een mondkapje dragen? Volgens diverse media beschermen ze amper of zelfs helemaal niet. En toch worden ze verplicht in het openbaar vervoer.

Toch jouw mondkapje kopen? Klik hier!

Mijn doel voor deze blog is jou te laten zien wat de gevolgen zijn van het dragen van een mondkapje voor jou en jouw omgeving. Houd er rekening mee dat mens, dier en bacteriën een overleveringsstrategie hanteren. Je hebt de bacteriën gewoon nodig. Onder andere om weerstand op te bouwen. Het overmatig handen wassen werkt averechts en maakt je op termijn minder gezond. Datzelfde is het geval met wat de nieuwe regels zijn in het openbaar vervoer.

Bekijk het mondkapje die jij niet moet kopen! Klik hier!

Belangrijk om te weten is dat ik hier ben om jou te helpen. Wil jij iets weten of heb jij een vraag over dit onderwerp? Je mag altijd contact met mij opnemen.

Waarom ik geen mondkapje ga dragen

Kijk, ik ga mij natuurlijk wel aan de wet houden, maar wat is de definitie van een mondkapje? Volgens van Van Dale is dat: “kapje of ander voorwerp dat je tegen besmetting voor je mond draagt”. Dus als jij gelooft dat een stukje stof dat doet, prima. Ik heb zelf een ander soort masker besteld omdat ik denk dat dat de besmetting tegen gaat houden.

Zien welk masker ik heb gekocht? Klik hier!

Helaas worden we bang gemaakt in deze vreemde tijd. We worden klein gehouden en we worden angstig gemaakt voor andere mensen. Dit terwijl er geen aantoonbare reden is om dat te geloven. Helaas is de verwarring die in de media ontstaat hier een belangrijk deel van.

Koop geen mondkapje! Klik hier!

Wat ik hoop te bereiken met dit soort blogs is dat jij gaat beseffen dat het onderzoeken van de feiten van essentieel belang is. Hoe meer jij weet, hoe beter jij jezelf kunt beschermen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp