Overheid gebruikt geweld en diefstal om te bestaan!

doorAlexander

Overheid gebruikt geweld en diefstal om te bestaan!

Eind 2017 ontving ik een brief van het “Landelijk Incasso Centrum” van de belastingdienst dat ik binnen 10 werkdagen een bedrag van 1908 euro moet ophoesten. Ik probeerde een betalingsregeling te treffen via het nummer 0800 0543 maar dat was niet mogelijk. Ik moest een complex formulier invullen dus ik besloot een deel van de Bitcoins te verkopen om het bedrag over te maken.

De dreigementen waar de overheid mee komt zijn extreem. Ze dreigen met “beslag” of wel “wij pakken jouw spullen af!”, gijzeling, of wel “wij sluiten jou gewoon op als je niet betaalt”. Laten we dan nog even verder gaan. De belasting moet betaalt worden over 10.000 euro wat ik in 2014 verdiende. Dat jaar verdiende ik ook niets meer dan de 10.000 euro, maar maakte ik wel flink wat kosten. Ik verhuurde mijn huis (wat de 10.000 euro opleverde) en sliep in hostels. Totale kosten zo’n 5000 euro voor het jaar.

Ondanks klachten, bezwaren, verzoeken tot herberekening en belasting wil nog altijd 1908 euro stelen.

Inmiddels heeft de belastingdienst (hierna maffia) besloten om ook nog rente en flink wat extra kosten te berekenen. Inmiddels is er ruim 2000 euro betaalt en blijft de organisatie mij achtervolgen. Tot nu toe heeft het deze maffia organisatie al ruim 200 euro aan rente berekend. Daarbij heb ik nog altijd geen reactie op het bezwaarschrift wat ruim een jaar geleden werd ingediend.

Hoe gaat het nu verder?

Mijn verwachting is dat de organisatie mij zal blijven achtervolgen. Het probleem is dat de Rijksoverheid zo enorm veel instanties in het leven heeft geroepen dat het voor ons als onschuldige burger een dagtaak is geworden om alles bij te houden.

Brieven zijn onduidelijk, iedereen wijst naar elkaar en zelfs binnen de Belastingdienst wordt er van de ene afdeling naar de andere afdeling verwezen.

2018 is voor mij het jaar om de problematiek die de overheid en overregulering veroorzaken op te lossen. De politiek zal het niet doen, wellicht dat ik met meer tijd en veel energie iets kan gaan veranderen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp