Persoonlijkheidstest voor betere budgettraining

doorAlexander

Persoonlijkheidstest voor betere budgettraining

persoonlijkheidstest

Ongeveer een jaar geleden maakte ik mijn persoonlijkheidstest. Sindsdien is mijn leven heel sterk verbeterd. Daarover vertel ik in deze blog.

In deze blog ga ik jou de mogelijkheid geven om zelf ook een persoonlijkheidstest te maken. Het enige wat jij daarvoor hoeft te doen is even een afspraak met mij in te plannen en dat kan dan weer via https://meetings.hubspot.com/hey4. Natuurlijk kan jij de test ook maken zonder afspraak, ga dan naar www.oca.scientology.nl.

Tijdens de telefonische afspraak nemen we door wat jij door wilt nemen. Of het gaat over jouw budget, schulden, studie of een compleet ander onderwerp. Daarna plannen we een afspraak bij het powerteam in Amsterdam om tot verdere details alles door te nemen.

Voor de 1-op-1 afspraak vraag ik een eenmalige bijdrage van 10 euro, deze mag worden betaald wanneer dat jou uitkomt. Je mag het overboeken of cash meenemen naar de afspraak.

Waar gaat de persoonlijkheidstest precies over?

Wij leven op 8 verschillende vlakken. Wij leven onder andere voor onszelf, maar ook voor anderen om ons heen. We leven voor het voortbestaan van de aarde en wij leven voor het voortbestaan van de mensheid.

Het doel van de persoonlijkheidstest is een verschil aan te brengen in waar jij nu staat en waar jij kunt komen. Ieder mens heeft onbeperkt potentieel en kan dus feitelijk alles bereiken. Waarom doen sommige mensen dat dan niet? Op die vragen geeft de persoonlijkheidstest antwoord.

Natuurlijk kan de persoonlijkheidstest ook direct worden gecombineerd met een budgettrainingsgesprek, zodat we direct 2 vliegen in 1 klap slaan. Voor een combinatieafspraak, welke ongeveer een halve dag in beslag zal nemen vraag ik 10 euro, tevens vraag ik jou om daarvoor naar Amsterdam te komen.

Wat doet het power team Amsterdam?

Na de persoonlijkheidstest gaat het power team in Amsterdam met jou kijken welke problemen een oplossing nodig hebben. Schulden is vaak een gevolg van een ander onderliggend probleem. Dat probleem gaat het power team in Amsterdam met jou onderzoeken.

Meer weten over de cursussen en trainingen die worden aangeboden? Het overzicht staat op deze pagina. Voor meer informatie kan je altijd bellen naar 030 655 1979.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp