Schuldenoverzicht maken! De gratis budgettool!

doorAlexander

Schuldenoverzicht maken! De gratis budgettool!

Hoewel de verschillende bronnen nogal verschillen heeft Nederland een probleem. Het aantal Nederlanders met schulden blijft continu maar toenemen en schulden blijven ook continu normaler worden. Daarom bied ik graag een nieuwe tool aan om gratis een schuldenoverzicht te kunnen maken.

Deze tool is ontwikkeld door een van mijn cliënten die zelf uit de schulden is gekomen. Dit heeft geresulteerd in het afbetalen van diverse lopende schulden en een rustiger gevoel. In deze blog leg ik uit hoe de tool werkt en hoe jij deze op de meest effectieve manier kunt gebruiken.

Bekijk de tool alvast via VanDijl.ga/budgetplan en lees verder voor de verdere instructies. Door een kopie te maken van de schuldenoverzicht tool kan je deze ook invullen en (anoniem) gebruiken.

Schuldenoverzicht budgetplan

De pijlen laten zien hoe jij een kopie kunt maken van het document als jij bent ingelogd via GMail of Google Drive. Via de “Download” optie kan je het document ook downloaden naar jouw eigen computer.

Hoe werkt het schuldenoverzicht? (Video)

Hoe werken de onderdelen van het schuldenoverzicht?

Als budgetcoach gebruik ik altijd een overzicht. Deze tool heeft het overzicht alleen maar makkelijker gemaakt. Om te beginnen met het budget. Voor het gemak geplaatst op de eerste pagina of het eerste tabblad (1. Budget). Daar kan jij de verschillende onderdelen van jouw budget invullen. Onder andere jouw salaris, vaste kosten, belastingen, vervoer en toeslagen worden in het budget meegenomen.

Onderaan de pagina rekent de tool automatisch jouw inkomsten en uitgaven uit, zodat jij weet hoeveel jij maximaal zou kunnen overhouden. Het budget is er ook voor bedoelt om te kijken of er punten zijn waarop kan worden bespaard. Zowel tijdens het intakegesprek aan de telefoon als het intakegesprek aan huis maak ik gebruik van deze tool.

Ter introductie van deze tool nodig ik jou graag uit om het budget en overzicht samen met mij in te vullen. Normaal kost een gesprek aan de keukentafel 197 euro, wanneer jij een email stuurt naar [email protected] mag ik de eerste 7 mensen gratis de mogelijkheid bieden om het overzicht bij mij in te vullen.

Liever op afstand? Dat mag ook, via VanDijl.ga/afspraak plan jij nu een afspraak met mij in.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp