SnappCar schade, hoe werkt dat?

doorAlexander

SnappCar schade, hoe werkt dat?

SnappCar schade

Om precies te zijn, ik weet nog niet hoe SnappCar schade precies wordt afgehandeld. Wel weet ik dat het via verzekeraar Allianz gaat.

Heb jij zelf SnappCar schade opgelopen? Neem contact op!

In mijn geval zat er een flinke kras op een van de deuren. Ik heb daar direct foto’s van gemaakt en deze via de app geüpload. Vandaag kan ik ook contact opnemen met het bedrijf of een email sturen naar de verzekeraar. Zo kan ik er achter komen hoe de procedure precies werkt. In een toekomstige blog zal ik melden hoe de reparatie van mijn auto is verlopen.

Bekijk wat jij aan SnappCar schade kunt doen! Neem contact op!

Vragen zijn natuurlijk welkom. Voel je dan ook vrij om contact met mij op te nemen. Het is natuurlijk belangrijk dat je op de hoogte bent van hoe dit bedrijf werkt. Weet ook dat je met mij contact op kunt nemen.

Waardoor ontstaat SnappCar schade?

Natuurlijk weet niet iedere huurder perfect hoe er met schade omgegaan moet worden. Het is daarom ook belangrijk dat je weet wat er kan gebeuren en dat je ook op de hoogte bent van waar de mogelijkheden liggen. Het is aan jou om goed om te gaan wanneer er iets mocht gebeuren.

Zelf ook SnappCar schade correct melden? Klik hier!

Ook wil ik natuurlijk zoveel als mogelijk voorkomen dat er schade wordt veroorzaakt. Het is daarom ook zo dat ook Alianz dit voorkomt met een eigen risico van minimaal 250 euro. Het is natuurlijk goed om te weten dat schade gewoon te voorkomen is.

Ga SnappCar schade ook zelf voorkomen! Klik hier!

Hier ga ik het bij laten. Als je nog vragen hebt, reageer dan gewoon onder deze blog. Hoe meer vragen je hebt, hoe beter ik jou kan helpen. Absoluut iedere vraag is gewoon welkom.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp