Spoedaanvraag energie is NIET voordelig!

doorAlexander

Spoedaanvraag energie is NIET voordelig!

Spoedaanvraag energieHeb jij een brief ontvangen van Liander, Stedin of een andere netbeheerder? Moet jij heel snel een energiecontract, dan help ik jou als budgetcoach jou natuurlijk gratis, snel en graag. In deze blog leg ik uit wat jij het beste na jouw spoedaanvraag kunt doen.

Heb jij geen spoedaanvraag nodig, maar wil jij gewoon heel erg veel geld besparen op jouw energierekening? Daarover geef ik als budgetcoach natuurlijk ook graag advies. Ik sluit de blog af met de link naar de website waar je goedkoop aan stroom en gas kunt komen.

Wel een spoedaanvraag nodig? Stuur dan een eenvoudige email naar [email protected] met daarin de volgende gegevens:

  • Jouw voorletters
  • Jouw voornaam
  • Jouw achternaam
  • Jouw geboortedatum
  • Jouw telefoonnummer
  • Jouw postcode
  • Jouw huisnummer
  • Jouw IBAN nummer

Tijdens kantoortijden ontvang jij binnen 2 uur een bevestiging per email. Daarin staat een link, waarmee jij de aanvraag kunt bevestigen. Na bevestiging is de aanvraag binnen 2 werkdagen bij de netbeheerder in de systemen.

Wat als je geen spoedaanvraag nodig hebt?

Geen spoedaanvraag nodig? Dan kan jij via deze link eenvoudig en heel snel de beste deals van energiebedrijven vergelijken. Dat is goedkoper dan een ongevraagd telefoontje, een aanbod wat aan de deur wordt gedaan of een spontaan energiecontract in een stadscentrum.

Via deze link kom je zelfs op lagere tarieven uit dan wat energiebedrijven zelf aanbieden. Bedrijven doen dit omdat het via de site mogelijk is om nieuwe klanten binnen te halen. De energiebedrijven gaan er natuurlijk vanuit dat mensen langer dan alleen het eerste jaar klant blijven. Dat is echter onverstandig.

Wie ingaat op een “welkomstkorting” of een “actie” krijgt deze korting alleen voor het eerste jaar of de eerste periode van het contract. Daarna vervalt de korting en schiet de prijs dus omhoog. Voor de hoogste besparingen volg je deze link en stap je jaarlijks over naar een ander energiebedrijf.

Verder vragen? Neem gerust contact met mij op.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp