Studieschuld aflossen in 15 jaar voor 15 euro!

doorAlexander

Studieschuld aflossen in 15 jaar voor 15 euro!

Ik moet even beginnen om te vertellen dat ik nog een kleine studieschuld heb, boetes heb moeten betalen en flink wat extra kosten heb gemaakt. Verder kan ik niet in de toekomst kijken en weet ik dus ook niet of mijn tips echt gaan werken. In het ergste geval ben jij wel maar 15 euro kwijt, geen cent meer.

Goed, dat achter de rug, laten we kijken hoe jij voor 15 euro de studie van jouw (jonge) kinderen kunt aflossen zelfs niet meer afhankelijk hoeft te zijn van de overheid! Heb jij een kind van 3 jaar of jonger, begin dan vandaag met een kleine investering en zie hoe snel jij een vermogen kunt opbouwen.

Hoe werkt het aflosplan van studieschuld?

studieschuldNet als bij iedere schuld is het beter om die niet te maken. Vooraf geld opzij zetten is altijd handiger. Als jij nu 15 euro investeert en het plan blijft werken zoals ik het nu toepas, dan heb jij echt meer dan genoeg geld om iedere studieschuld af te betalen.

In november 2016 kocht ik voor 15 euro een klein stukje rekenkracht om wat te verdienen met de bitcoin. Dat deed ik via Hashflare.io. Die 15 euro zorgt inmiddels voor een maandelijks inkomen van ruim 66 dollar, wat ongeveer 60 euro is.

Via Hashflare.io investeer je dus 15 euro, verder zet je gewoon maandelijks opzij wat jij kunt missen. Zo hoef jij je later geen zorgen te maken over een studieschuld. Zet jouw geld nooit volledig op 1 doel, 15 euro is zeer waarschijnlijk genoeg om binnen 15 jaar een studieschuld af te betalen, maar  niets is zeker.

Kan Alexander helpen met een aflosplan?

Zeker kunnen wij dat! Om daarvoor in aanmerking te komen gaan wij jou wel verplichten om minimaal 15 euro te investeren bij Hashflare.io. Jij hoeft Alexander vervolgens niets te betalen. Wel gaan wij jou natuurlijk vragen om ons op de hoogte te houden van jouw successen. Hoe meer successen wij op de site kunnen plaatsen, hoe meer mensen wij ook in de toekomst kunnen helpen.

Laat ons weten wat jouw successen zijn en hoe jij er nu voor staat met jouw studieschuld. Jij kunt jouw reactie onder deze blog achterlaten.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp