Vakantie betalen met bitcoins… Waar kan dat?

doorAlexander

Vakantie betalen met bitcoins… Waar kan dat?

De acceptatie en waarde van de bitcoin stijgt enorm snel! Een vakantie betalen met bitcoins blijkt echter nog niet zo eenvoudig. Toch ben ik op onderzoek uit gegaan en zet ik in deze blog een aantal mogelijkheden hiervoor op een rij.

Omdat ik vaak iets ruimer denk dan alleen meer de “standaard” euro of andere valuta denk ik ook ruimer waar het gaat om het doen van aankopen. Vakantie betalen met bitcoins gaat met een bitcoin creditcard, verkrijgbaar via Cryptopay.me.

Vakantie betalen met bitcoins als ik nog geen bitcoin heb, kan dat?

vakantie betalen met bitcoinsIedereen moet ergens beginnen. Daarom zeg ik ja op die vraag! Jij kunt vandaag beginnen met het inkopen van een klein beetje rekenkracht om bitcoins te genereren. Vervolgens kun jij binnen een paar jaar (afhankelijk van hoeveel geld jij investeert) jouw vakantie betalen met bitcoins. Niet alleen dat, ook jouw aankopen tijdens de vakantie kunnen op diezelfde manier worden betaald.

Wil jij weten hoe jij aan bitcoins komt? Bekijk de video’s via YouTube om te zien hoe ik ooit 15 dollar investeerde en inmiddels al ruim 56 dollar per maand daarvan op kan nemen. Als je dat omrekent naar een jaar kom je uit op zo’n 650 euro, genoeg voor een kleine vakantie. Door het geld te blijven herinvesteren en zo meer rekenkracht te kopen kan ik binnen een paar jaar hopelijk geheel leven van het geld wat uit de bitcoins komt.

Hoe kan ik mijn Vakantie betalen met bitcoins?

Om te beginnen moet jij natuurlijk ook een start maken. Het heeft mij ongeveer 8 maanden gekost om van 15 dollar de 56 dollar te maken die ik nu maandelijks zou kunnen opnemen. Investeer jij 150 dollar, dan gaat het natuurlijk veel sneller.

Wat jij doet is het volgende;

  1. Klik hier om een gratis account aan te maken bij Hashflare.
  2. Investeer een bedrag naar keuze in SHA-256 en kies voor de optie om te herinvesteren.
  3. Klaar! Dat was het.

Natuurlijk kun jij jouw bitcoins opnemen wanneer jij dat zelf wil. Zo kun jij dus uiteindelijk die rekenkracht omzetten in echte euro’s!

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp