Verkiezingen 2019, ik begrijp het niet!

doorAlexander

Verkiezingen 2019, ik begrijp het niet!

Verkiezingen 2019

Dit jaar vinden de verkiezingen 2019 plaats. Zowel voor de waterschappen als provinciale staten, maar ik snap het niet. Wie helpt mij aan het antwoord?

Wat stem jij in de verkiezingen 2019? Laat het weten!

Wat ik niet begrijp is hoe de verkiezingen 2019 jou maar 1 daadwerkelijke keus geven. Namelijk stemmen VOOR het huidige systeem. Een stem tegen is simpelweg niet mogelijk. Laat ik even duidelijk zijn, ik ben niet tegen democratie. Waar ik wel tegen ben is de huidige vorm van schijn democratie waar beslissing niet daadwerkelijk democratisch worden genomen. Feitelijk kiezen wij iemand die voor 4 jaar de complete vrije had heeft om te doen wat hij of zij wilt.

Deel jouw mening over de verkiezingen 2019! Neem contact op.

Nu weet ik nog niet exact hoe het beter zou moeten, maar heb ik wel het idee dat het beter moet. De euro en de overheid-gestuurde valuta moet afgeschaft worden en er moet een echte democratie komen.

Meer over de verkiezingen 2019

Ondanks dat ik jaren “gewoon” stemde heb ik de laatste paar jaar maak ik mijn stem ongeldig. Dit jaar wil ik het anders doen, daarom zoek ik jouw advies. Ik wil dat het systeem vanaf de basis anders gaat worden. Hoe precies van ik nog niet helemaal uit. Juist daarom wil ik voor de verkiezingen 2019 iets anders doen, maar hoe weet ik nog niet.

Alles weten over wat er staat te gebeuren? Klik hier!

Natuurlijk kan jij ‘gewoon’ kiezen voor een van de partijen. De rijken belonen via VVD, de arme belonen via de SP of de werkende mensen belonen via de PVDA. Maar wat gaat er nu echt gebeuren na de verkiezingen 2019?

Bekijk alles over de verkiezingen 2019! Klik hier!

Voor alles wat jij verder nog wilt weten, laat jouw reactie onder dit bericht. Laat mij weten wat jij wilt doen en wilt weten. Heb jij een idee over hoe het systeem eerlijker kan, laat ook dan jouw reactie achter.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

2 reacties tot nu toe

sandraGeplaatst op8:58 pm - mrt 10, 2019

ik loop vast op zoveel punten, jarenlang slachtoffer geweest van een narcistische partner. na heel veel moed verzameld te hebben om uit zijn web te ontsnappen liep ik tegen een dikke muur van onrecht aan. Justitie ging blindelings op zijn gemanipuleerde verhaal af. ik heb in de vrouwengevangenis gezeten en natuurlijk heb ik hier een aandeel in. maar meneer kon me zwakke kanten en daagde me uit en net zolang tot ik het niet meer aan kon en voor mezelf probeerde op te komen en dan erheen ging aangezien hij alles eraan deed dat ik gedwongen werd opgenomen. ik heb vele berichten gelezen waarin hij smeekt aan de politie dat hij vond dat ik geen strafvervolging moest krijgen maar gedwongen opname. ik ben in zijn val keer op keer gelopen en justitie maakte hem sterker en sterker
alles wat me overkwam zoals geweld alles van me gestolen nergens kon ik aangiften van doen. tot op de dag van vandaag niet. ik ben dakloos dankzij de fantastische hulp hier in nederland. me zoon is jarenlang gemanipuleerd en tegen me opgezet. iedereen is tegen me op gezet. sta alleen. Hij heeft maar 1 doel dat is mijn kapot maken en het liefst achter een dikke deur. ik ben op kan niet meer. Zeg me maar waar ik die hulp kan krijgen dan ben ik de eerste die me aanmeld. Stemmen wil ik best maar op wie ? Niemand kent de pijn van slachtoffers van narcisten / psychopaten. De dames zitten alle op een Eiland godverlaten alleen. Ik heb uren lopen zoeken op internet naar hulp maar alleen de youtube filmpjes gaven mijn bevestiging van het web.

Ik hoop dat mijn stem hier gehoord word en zo meer vrouwen de kracht kunnen krijgen om uit hun relatie te stappen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp