VOIP met onbeperkt internationaal bellen!

doorAlexander

VOIP met onbeperkt internationaal bellen!

VOIP

Wil jij voordelig en kwalitatief bellen? In deze blog leg ik uit hoe jij als ondernemer over kan stappen naar een kwalitatieve en goedkope VOIP.

Direct overstappen op voordelige VOIP? Klik hier!

Naast dat ik mensen help om slimmer met geld om te gaan ben ik als budgettrainer ook bezig met besparingen voor ondernemers. Zo heb ik recent een bedrijf over kunnen zetten naar zakelijk VOIP. De tarieven bij de meeste aanbieders zijn een bepaald bedrag per lijn plus kosten per minuut. Voor 8 telefoonlijnen heb ik dit bedrijf kunnen helpen aan een besparing van 100 euro per maand! Dat soort besparingen is wat ik doe voor jou als zakelijke budgettrainer.

Stap over op voordelig zakelijk VOIP! Klik hier!

Natuurlijk mag je altijd contact met mij opnemen. Ik help jou dan niet alleen met het verkrijgen van zakelijk VOIP, ik help jou ook om op een rustig moment de lijnen om te zetten.

Wat kost zakelijk VOIP?

Waarschijnlijk de grootste aanbieder van Nederland op het gebied van zakelijke internet telefonie is VOYS. Die vragen 18 per lijn per maand, wat bij meer dan 4 lijnen omlaag gaat naar 12,50 per maand. Dat is nog zonder belminuten voor zowel vast, mobiel en internationaal bellen.

Meer weten over goedkoop zakelijk bellen? Klik hier!

Dan over naar de tarieven die ik jou kan bieden. Om te beginnen zijn de kosten per lijn lager. Zakelijk VOIP via de aanbieder die ik jou kan geven is 14,95 per maand. De aanbieder heet Dataway en is groeiende op de Nederlandse VOIP markt.

Zelf het aanbod bekijken? Klik hier!

Hoe meer jij weet over hoe telefonie werkt, hoe beter ik jou kan helpen om de beste zakelijke deals te vinden. Natuurlijk ook de beste deals voor consumenten, want hoewel dit aanbod zakelijk is kan ik ook pakketten samenstellen voor de particulier.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp