Waarom betalen voor Budgetcoaching?

doorAlexander

Waarom betalen voor Budgetcoaching?

budgetcoachingGratis heeft geen waarde. Deze regel geldt voor vrijwel alles. Mensen die gratis wonen hechten minder waarde aan de woning, mensen die gratis geld krijgen hechten minder waarde aan geld. Bij budgetcoaching is dat precies hetzelfde. Het uiteindelijke resultaat is ook bewezen beter als mensen daadwerkelijk iets leren!

Toch is er een groep die verwacht alles gratis te krijgen. Mensen die het heel normaal vinden om bijvoorbeeld niets te betalen voor het bellen naar een dienst waar “rijke mensen” honderden euro’s voor moeten betalen. Die kloof wil ik doorbreken. Dat doe ik door budgetcoaching TOCH gratis aan te blijven bieden! Wel met de kanttekening dat ik er iets voor terugverwacht. In deze blog leg ik uit wat ik van jou wil in ruil voor gratis budgetcoaching.

Gratis budgetcoaching, maar niet voor niets!

Budgetcoaching werkt voor iedereen! Als ik 20 jaar geleden had geweten wat ik nu weet had ik geen hypotheek gehad, een groter huis en meer geld op mijn bankrekening! Dat gun ik ook aan iedereen in Nederland.

In ruil voor gratis budgetcoaching verwacht ik dat jij je beseft dat geld geen recht is. Onderdak, eten en water wel. Vakantie is ook zeker geen recht en de term vakantiegeld is ook niet bedoelt om mensen met een uitkering op vakantie te sturen. Vakantiegeld is bedoelt om jou een extra stimulans te geven om uit de problemen te komen en op eigen benen te staan.

Als jij van de gratis budgetcoaching gebruik maakt om uit de schulden te komen verwacht ik van jou dat jij alles opzij zet. Geen vakantie, niet uit eten, niets wat ook maar een beetje lijkt op luxe. Jij hebt luxe gekocht voordat je het kon betalen, daardoor zit je nu in de schulden.

Daarnaast verwacht ik dat jij, zodra je uit de schulden bent anderen gaat helpen om hetzelfde te bereiken. Tot slot verwacht ik dat jij een stukje schrijft over jouw ervaring nadat jij uit de schulden bent.

Het gaat een zware periode worden voor een paar jaar, daarna heb jij alle ruimte om te doen wat jij wil!

Ben jij er klaar voor om de grote sprong te maken? Neem contact met mij op of plan direct een afspraak!

 

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp