Wasmachine op afbetaling? Een goed idee?

doorAlexander

Wasmachine op afbetaling? Een goed idee?

wasmachine op afbetaling

Het is aan jou om een wasmachine op afbetaling te kopen. Of het een goed idee is ga ik in deze blog met jou berekenen.

Toch een wasmachine op afbetaling kopen? Klik hier!

Je hebt zo’n 500 euro nodig voor het kopen van zo’n apparaat als je het nieuw wilt kopen. Een gemiddeld huishoudelijk apparaat gaat zo’n 10 jaar mee. Huren kost zo’n 15 euro per maand. Dat is 180 euro per jaar voor een goedkope versie via Coolblue.nl.. De prijzen gaan vanuit daar omhoog naar zo’n 360 euro per jaar. Welke machine je ook kiest, het is dus na 3 jaar al goedkoper om er een te kopen.

Koop geen wasmachine op afbetaling! Klik hier!

Vragen over dit onderwerp zijn natuurlijk van harte welkom. Voel je daarom ook vrij om met mij contact op te nemen. Absoluut alle vragen zijn natuurlijk gewoon van harte welkom. Als je op zoek bent naar meer rekenvoorbeelden van de machine die jij zoekt, laat het mij gewoon weten.

Overweeg jij een wasmachine op afbetaling?

Reken het altijd even na. Ga kijken na hoeveel jaar het gewoon voordeliger is om een machine te kopen. Is dat binnen de garantietermijn, dan kan je beter kopen.

Jouw wasmachine op afbetaling? Klik hier!

Laat ik jou natuurlijk ook helpen door ervoor te zorgen dat je binnen een paar weken genoeg geld hebt om een nieuwe machine te kopen. Afhankelijk van jouw inkomen kan dat een goede machine zijn of een hele goede. Jij kunt zelf bepalen wat je wilt kopen of huren.

Ga kijken naar een wasmachine op afbetaling! Klik hier!

Jij kunt bepalen op welke manier jij jouw geld uitgeeft. Zelfs als je ergens te veel voor wilt betalen kan je dat gewoon doen. Het is aan jou om een eerlijk beeld te hebben. Hoe meer vragen, hoe beter ik jou ook kan helpen.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp