1001 tips om als miljonair met pensioen te gaan!

doorAlexander

1001 tips om als miljonair met pensioen te gaan!

Tip 1 tot 1000, zet 1000 keer 1 euro opzij. Tip 1001, los jouw schulden af. Daarna zet je 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij. Gefeliciteerd! Module 1 is afgerond! Module 2 brengt jou richting een leven als miljonair!

1001 tips

milivanily / Pixabay

In module 2 zet je 15% van jouw inkomen opzij voor pensioen, zet je geld opzij voor de studie van jouw kinderen en los versneld jouw hypotheek af. Heb jij nog geen hypotheek? Zet dan geld opzij om snel 20 tot 30% van het huis te kunnen betalen, de rest mag best via een hypotheek.

Als jij jouw hypotheek hebt afgelost en je ook aan alle andere stappen hebt gehouden ben jij heel erg op weg om miljonair te worden. Na het aflossen van de hypotheek leert mijn ervaring (interviews met miljonairs) dat je binnen 3 tot 5 jaar miljonair bent.

Een miljonair is iemand van wie de totale bezittingen min de totale schulden meer dan 1 miljoen euro bedraagt. Het is dus niet iemand met een inkomen van 1 miljoen euro of meer. Wanneer je dat beseft snap je mogelijk ook dat veel leraren (die echt geen hoog salaris hebben) de status van miljonair bereiken. Dit zijn namelijk mensen die blijven leren en de materie ook uitleggen.

Waar zijn de 1001 tips?

1000 x 1 euro opzij zetten, en dan schulden aflossen. Dat zijn de 1001 tips. Feitelijk staat alles in het boek “Geheimen van een budget”, welke jij gratis kunt downloaden via VanDijl.ga/boek. Daarin leer jij waar jij de 1000 euro vandaan kunt halen, hoe jij schulden aflost volgens de snelweg methode en waarom jij 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij zet.

Hoewel het allemaal eenvoudig was om op te schrijven vertel ik jou ook graag over mijn 30.000 euro schuld. Hoe ik daar uiteindelijk vanaf ben gekomen en hoe ik nu mensen help om ook schuldenvrij te leven. Mijn missie is om dit jaar minimaal 1000 Nederlanders uit de schulden te helpen.

Dat doe ik niet alleen. Samen met mijn power team staan wij voor jou klaar om het leven zonder schulden op de rit te krijgen!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp