Snelweg naar een schuldenvrij leven! Hoe los jij schulden af?

Snelweg naar een schuldenvrij levenIs er maar 1 baan beschikbaar op de snelweg, dan kan het lang duren om op jouw bestemming te komen. Bij 2 banen gaat het al sneller en heeft dezelfde snelweg ineens 3 banen, dan kan jij nog sneller doorrijden!

Nee, ik ben geen auto liefhebber, maar ik weet wel wat ik heb gedaan om uit de schulden te komen. Dat leg ik vandaag in deze blog uit.

De basis is besparen! Dus schrik niet als jij niet op vakantie kunt dit jaar, het doel is om uiteindelijk binnen maximaal 2 jaar uit de schulden te komen! Gaat het langer duren? Dan is het tijd om meer te gaan besparen!

Kom jij er zelf niet uit? Klik dan hier om een afspraak met mij in te plannen!

Hoe werkt de schuldenvrije snelweg?

Voor de schuldenvrije snelweg laten we een hypotheek even buiten beschouwing. Het enige doel nu is om van alle schulden af te komen, de hypotheek komt later.

Zet om te beginnen alle schulden op een rij van laagst naar hoogst. Door dit te doen heb jij een overzicht.

Zet vervolgens alles op alles om jouw laagste schuld binnen minimale tijd af te lossen. Blijf natuurlijk wel de minimale kosten betalen aan de overige schuld.

Met de eerste schuld achter de rug ga jij alles tegen de tweede schuld aangooien, zie dit als rijden op de snelweg waar ineens een tweede baan vrijkomt. Alle rente, kosten, enzovoort van de eerste schuld wordt nu extra afgelost bij de 2e schuld. Daar ben jij dan ook binnen de kortste keren vanaf.

Dit proces blijf je volhouden tot dat jij volledig uit de schulden bent!

Kom jij er zelf niet uit? Klik dan hier om een afspraak met mij in te plannen!

Ik heb de schuldenvrije snelweg toegepast, wat nu?

Ben jij schuldenvrij? Laat het mij weten! Deel jouw ervaring door een reactie achter te laten onder deze blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.