Snelweg naar een schuldenvrij leven! Hoe los jij schulden af?

doorAlexander

Snelweg naar een schuldenvrij leven! Hoe los jij schulden af?

Snelweg naar een schuldenvrij leven

Is er maar 1 baan beschikbaar op de snelweg, dan kan het lang duren om op jouw bestemming te komen. Bij 2 banen gaat het al sneller en heeft dezelfde snelweg ineens 3 banen, dan kan jij nog sneller doorrijden!

Nee, ik ben geen auto liefhebber, maar ik weet wel wat ik heb gedaan om uit de schulden te komen. Dat leg ik vandaag in deze blog uit.

De basis is besparen! Dus schrik niet als jij niet op vakantie kunt dit jaar, het doel is om uiteindelijk binnen maximaal 2 jaar uit de schulden te komen! Gaat het langer duren? Dan is het tijd om meer te gaan besparen!

Kom jij er zelf niet uit? Klik dan hier om een afspraak met mij in te plannen!

Hoe werkt de schuldenvrije snelweg?

Voor de schuldenvrije snelweg laten we een hypotheek even buiten beschouwing. Het enige doel nu is om van alle schulden af te komen, de hypotheek komt later.

Zet om te beginnen alle schulden op een rij van laagst naar hoogst. Door dit te doen heb jij een overzicht.

Zet vervolgens alles op alles om jouw laagste schuld binnen minimale tijd af te lossen. Houd daarbij wel rekening met de betalingsverplichtingen voor andere schulden en betaal hoe dan ook het minimum.

Het grote voordeel van deze manier van werken is dat het resultaat van de aflossingen veel sneller zichtbaar wordt. Kan jij een complete schuld afstrepen van jouw lijst, dan wordt het resultaat echt zichtbaar!

Met de eerste schuld achter de rug ga jij alles tegen de tweede schuld aangooien, zie dit als rijden op de snelweg waar ineens een tweede baan vrijkomt. Alle rente, kosten, enzovoort van de eerste schuld wordt nu extra afgelost bij de 2e schuld. Daar ben jij dan ook binnen de kortste keren vanaf.

Dit proces blijf je volhouden tot dat jij volledig uit de schulden bent!

Kom jij er zelf niet uit? Klik dan hier om een afspraak met mij in te plannen!

Hoe zit het met de rente? Ik betaal 14%!

Rente is een vorm van extra kosten. Wanneer jij de snelweg optimaal gaat toepassen zal jij amper last hebben van de rente. Door de slimme bespaarmethode inclusief de potjes en coaching kan ook jij binnen 2 jaar schuldenvrij zijn.

Ik heb de schuldenvrije snelweg toegepast, wat nu?

Ben jij schuldenvrij? Laat het mij weten! Deel jouw ervaring door een reactie achter te laten onder deze blog!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp