Anderen helpen? Daar zijn oplossingen voor!

doorAlexander

Anderen helpen? Daar zijn oplossingen voor!

Anderen helpen

In het vliegtuig wordt gezegd dat je eerst het masker van jezelf op moet doen voor dat jij anderen helpen kunt. In deze blog leg ik dat uit!

Lees het beste boek voor anderen helpen! Klik hier!

Mijn doel is jou zover te krijgen dat jij het boek gaat lezen. In Dianetics leer jij over het menselijk verstand. Dat bestaat namelijk uit 2 delen. Het bekende deel is het analytisch verstand. Maar weet jij dat iedere herinnering die is ontstaan tijdens momenten van pijn en verdriet ook worden opgeslagen? Dat is wat ik het reactieve verstand noem. Het nadeel daarvan is dat er ook onbewust gebruik van wordt gemaakt.

Direct anderen helpen? Klik hier!

Natuurlijk is er naast het boek nog heel veel meer mogelijk. Ik wil jou helpen om zo ver mogelijk vooruit te komen. Omdat ik van maandag tot en met vrijdag bij de Scientology kerk ben kan ik jou daar ook ontvangen om te kijken hoe wij jouw problemen op kunnen lossen.

Meer over anderen helpen

Heb jij een beetje dezelfde drang? Wil jij ook anderen helpen? Kijk dan eerst eens naar een persoonlijkheidstest voor jezelf. Hoe meer mensen die test invullen, hoe beter wij vanuit Scientology mensen kunnen helpen. Of het nu om jouw budget gaat of die van anderen, er zijn altijd mogelijkheden.

Meer over de persoonlijkheidstest? Klik hier!

Natuurlijk heb ik zelf die test ook gemaakt. Naar aanleiding van de test en diverse cursussen heb ik ervoor gekozen om de technieken toe te passen vanuit Scientology zelf. Anderen helpen is wel heel erg makkelijk vanuit een plek waarbij dat het hoofddoel is.

Direct de persoonlijkheidstest maken? Klik hier!

Wil jij meer weten over dit onderwerp of waarom een budgettrainer bij Scientology werkt? Laat jouw reactie achter onder deze blog. Hoe dan ook help ik jou verder.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp