Besparen als je al overal op bespaart hebt, hoe doe je dat?

doorAlexander

Besparen als je al overal op bespaart hebt, hoe doe je dat?

BesparenWist jij dat jij vaak meer kunt besparen dan wat jij zelf mogelijk denkt? De overheid heeft dat helaas nog niet begrepen, daarom schrijf ik deze blog.

In mijn boek: “Geheimen van een budget” deel ik de tips die jij kunt gebruiken om meer te besparen dan wat jij nu doet. Denk hierbij aan een overstap van Ziggo naar NLEx, voor mobiel bellen naar Simpel, het overstappen van Energie via de juiste website.

De tips die ik deel besparen gemiddeld 2500 euro per jaar. Laat die 2500 euro groeien en jij bent binnen enkele jaren al uit alle financiële problemen. Mijn doel is jou te helpen. Daarom neem ik ruim de tijd, beginnend met een intakegesprek via de telefoon. Deze kan jij nu gratis inplannen via VanDijl.ga/afspraak.

Heeft de overheid een rol in het besparen?

Het enige wat de overheid feitelijk doet is jou uitleggen hoe jij aan meer geld kunt komen. Ondertussen worden belastingen alleen maar hoger en is besparen dus steeds meer noodzakelijk. De overheid wil jou afhankelijk houden, dus zal er alles aan blijven doen om een situatie waarbij jij afhankelijk blijft de creëren.

Wil jij meer weten over de rol die de overheid speelt in het plannen van jouw leven? Neem contact met mij op of plan direct een afspraak met mij in. Mijn doel is jouw financiële positie dusdanig te verbeteren dat jij vrij bent om te gaan en staan waar jij wil. Een vrij leven zonder afhankelijkheid van de overheid.

Leef jij nu met een uitkering, bijstand, een vaste baan waar jij in vast zit? Wanneer jij leert om slimmer met geld om te gaan, te besparen en de potjes gaat gebruiken zal jouw leven erop vooruit gaan. Tijdens het intakegesprek in Amsterdam gaan we verder. Jij krijgt de mogelijkheid om een persoonlijkheidstest te maken en via die weg ook de onderliggende redenen van schulden te achterhalen.

De eerste stap is het boek te downloaden. Dat kan via VanDijl.ga/boek.

Geniet van het leven!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp