Ferratum Money: Weer een dure manier om geld te lenen!

doorAlexander

Ferratum Money: Weer een dure manier om geld te lenen!

Ferratum MoneyWie geld wil lenen en een negatieve BKR registratie heeft komt al snel uit bij Ferratum Money. Deze kredietverstrekker werkt met een garantstelling.

Het nadeel van een garantstelling is dat Ferratum Money is dat daar flink wat extra kosten over berekend worden. Bij een lening van 100 euro al ruim 10 euro (10%) bovenop de toch al hoge rente (13,99%).

Dat geld lenen geld kost neemt Ferratum Money wel heel erg letterlijk. De om totaal zo’n 24% mag natuurlijk niet. Toch komt het bedrijf hiermee weg. Kijken we naar een langere lening, 62 dagen en 1500 euro. Dan betaal je bijna 660 euro aan extra kosten, zo’n 40%! Daar komt de 13,99% nog bovenop.

Hoe werkt Ferratum Money dan precies?

Ferratum Money biedt minileningen aan vanaf 100 euro. Een soort payday-leningen. Waarbij het geld wordt overhandigd met een terugbetaal-termijn van 10 dagen.

Lukt het om binnen de 10 dagen het bedrag te betalen, dan krijg je grotere leningen aangeboden. Door het slim omgaan met de garantstelling blijven de kosten verder oplopen. Het risico is en blijft uiteindelijk bij jou, de klant.

Natuurlijk raad de budgettrainer het af om geld te lenen, zeker tegen dit soort exorbitant hoge kosten!

Hoe kan jij de budgettrainer helpen?

Wil jij ervoor zorgen dat Nederland schuldenvrij gaat leven, verwijs mensen dan door naar Alexander van Dijl International. Werk jij bij een bedrijf waar mensen met schulden werken? Informeer jouw werkgever dan ook naar de zakelijke mogelijkheden.

Door mensen uit de schulden te helpen besparen werkgevers ruim 10.000 euro per medewerker waar loonbeslag gelegd zou kunnen worden.

Hoor jij van een collega dat er met regelmaat leningen worden aangevraagd bij Ferratum Money of een andere kredietverstrekker tegen extreem hoge rentes, dan mag jij ook direct bellen naar 030 655 1979. Verder praten over de mogelijkheden om bedrijven als Ferratum Money uit de wereld te helpen? Ga naar VanDijl.ga/afspraak en plan eenvoudig en snel een afspraak in met de budgettrainer.

Zonder lening kom ook jij verder in het leven!

#GenietVanHetLeven

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp