GRATIS gesprek om jou snel schuldenvrij te krijgen!

doorAlexander

GRATIS gesprek om jou snel schuldenvrij te krijgen!

Om mensen uit mijn eigen buurt en omgeving uit de schulden te helpen bied ik tijdelijk GRATIS gesprekken aan om uit de schulden te komen. Het verschil? Mensen die met mij in gesprek gaan aan de keukentafel komen gemiddeld 6 maanden sneller uit de schulden!

In deze blog leg ik uit waarom mensen sneller uit de schulden komen. Ook leg ik uit waarom ik deze gesprekken (die normaal 197 euro kosten) nu GRATIS aanbied. De gesprekken vinden plaats aan mijn keukentafel in Utrecht Overvecht, op 15 minuten loopafstand van het station.

Een afspraak maak je door een email te sturen met daarin 3 voorstellen van tijden waarop jij beschikbaar bent. De email kan je sturen naar hey@alexandervandijl.nl.

Waarom is dit gesprek tijdelijk gratis?

Gratis budgetcoaching gesprekHet belangrijkste doel van waar ik mee bezig ben is mensen schulden vrij krijgen. De beste manier om dat te doen is door met mensen in gesprek te komen over schulden. Waar komen schulden vandaan? Waarom maakt iemand het besluit om meer te betalen voor het product om het iets eerder in huis te hebben? Waarom kiest iemand voor een (dure) lening?

Mijn overtuigingskracht is het grootst door iemand 1-op-1 te spreken. Daarom bied ik tijdelijk gratis budgetgesprekken aan met als doel jou nog sneller uit de schulden te helpen. Voor betalende klanten zijn er ook de nodige nieuwe extra’s zoals 1 maand GRATIS coaching t.w.v. 500 euro.

Wil jij bij mij aan de keukentafel komen praten over jouw budget? Een afspraak maak je door een email te sturen met daarin 3 voorstellen van tijden waarop jij beschikbaar bent. De email kan je sturen naar hey@alexandervandijl.nl.

Waarom komen mensen sneller uit de schulden na het gesprek?

Wie met mij in gesprek gaat komt gemiddeld binnen 24 maanden (2 jaar) uit de schulden. Wie dat in persoon doet doet dat gemiddeld in 18 maanden. Mensen die kiezen voor coaching hebben gemiddeld slechts 12 maanden nodig.

Inmiddels weet ik dat mensen die ik persoonlijk spreek met meer vertrouwen aan het 7-stappenplan beginnen. Meer vertrouwen betekent ook een hogere kans van slagen. Daarom redden mensen het gemiddeld om 6 maanden sneller uit de schulden te komen. Wanneer je rekent op een gemiddelde schuld van 20.000 euro waar mensen mee te maken hebben en 14% rende. Dan weet jij dat 6 maanden minder rente betalen zo’n 1400 scheelt. Een gesprek kost normaal 197 euro, dat is daarmee dus heel snel terugverdient.

Wil jij bij mij aan de keukentafel komen praten over jouw budget? Een afspraak maak je door een email te sturen met daarin 3 voorstellen van tijden waarop jij beschikbaar bent. De email kan je sturen naar hey@alexandervandijl.nl. Toch liever via telefoon? Klik hier en plan een afspraak in.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp