Schuldenvrij, op naar stap 3! 3 tot 6 maanden als reserve!

doorAlexander

Schuldenvrij, op naar stap 3! 3 tot 6 maanden als reserve!

schuldenvrijWow! Wat is het toch een heerlijk gevoel om schuldenvrij te zijn! Geen maandelijkse rekening meer van DUO, geen bank die maandelijks rente afschrijft, geen creditcard waar ik maandelijks voor betaal! Wel een debitcard, zodat ik mijn Bitcoin ook kan uitgeven.

Voordat ik echt volledig de focus ga leggen op stappen 4, 5 en 6 ga ik nu 6 maanden levensonderhoud opzij zetten. Voor nu hoort de maandelijkse betaling van de hypotheekrente daar nog wel bij. Snel opgeteld kom ik op net iets minder dan 11.000 euro uit. Uiterlijk september wil ik dat geld bij elkaar hebben. Dat wordt flink bijklussen en iedere extra euro naar stap 3 gooien.

Daarna wil ik voor 2020 (onze bruiloft) zowel mijn hypotheek als de bruiloft volledig betalen. Dat is een kostenpost van 150.000 bij elkaar. Mogelijk laat ik de hypotheek nog iets langer wachten, maar 2022 moeten wij samen volledig schuldenvrij kunnen zijn.

Ook schuldenvrij leven? Volg de 7 stappen!

Er zijn 7 eenvoudige stappen om exact te bereiken wat ik heb bereikt! Als jij de stappen trouw volgt kan iedereen dit bereiken! Geen luxe, leef op rijst en bonen! Hoe zuiniger jij leeft, hoe sneller jij kunt leven als geen ander!

Schuldenvrij, geen hypotheek, geen zware lasten meer! Dat is het doel van het 7-stappenplan!

  1. Zet 1000 euro opzij voor noodgevallen!
  2. Los alle schulden af volgens de snelweg naar een schuldenvrij leven methode!
  3. Zet 3 tot 6 maanden levensonderhoud opzij.
  4. Investeer 15% van jouw inkomen.
  5. Zet 35.000 euro per kind opzij voor studie.
  6. Los jouw hypotheek af.
  7. Wees gul en deel het extra geld met anderen die het niet zo goed hebben!

Stappen 4, 5 en 6 kunnen worden gecombineerd. Het is voor iedereen mogelijk om schuldenvrij te leven. De basis is te leven op minder dan wat jij binnenkrijgt. Als jij bereidt bent om dat te doen, dan wil ik jou helpen!

Plan een afspraak met mij in, zodat ik jou verder kan helpen. Het enige wat ik daarvoor terug vraag is dat jij jouw verhaal deelt op deze site zodra jij uit de schulden bent!

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp