Facebook om werk te vinden, geen vacature!

doorAlexander

Facebook om werk te vinden, geen vacature!

Facebook

Als jij een vacature ziet op Facebook, dan kan je een reactie achterlaten, maar dat gaat jou niet helpen! Mijn doel is jou te helpen aan een baan!

Hulp nodig om Facebook te gebruiken voor werk? Klik hier!

Mijn doel is jou te helpen. Veel mensen zitten zonder werk. Ik spreek nu letterlijk mensen die bedrijven failliet zien gaan omdat ze ‘recht’ hebben op een salaris. Dat is niet goed. Als jij nu tijdelijk zonder werk zit, dan is het goed om te gaan kijken naar hoe jij zo snel mogelijk weer aan de slag kunt. Ondanks dat jouw werkgever jou moet betalen, laat jouw werkgever jouw salaris doneren aan een goed doel of helemaal niet uitbetalen.

Maak een positieve impact voor jouw werkgever! Klik hier!

Hoeveel jij ook weet over Facebook, jouw rechten, wat jij kunt bereiken? Neem gewoon contact met mij op. Ik ben hier om jou te helpen om verder te komen. Hoe meer jij weet, hoe beter ik jou kan helpen.

Wat jij niet op Facebook moet doen

Om te beginnen, help de werkgever de juiste keus te maken. Neem dagelijks contact op na het gesprek. Zorg dat jij de juiste persoon spreekt. Laat als je dat wil via Facebook weten dat je bereidt bent om gratis te werken. Zo kan jij laten zien dat jij echt goed bent.

Hulp nodig bij jouw social media gebruik? Klik hier!

Heb jij vragen over dit onderwerp? Weten waarom jij zonder salaris zou moeten werken? Ik werk altijd zonder salaris. Sterker nog, ik weiger een salaris. Ik werk altijd op basis van een commissie. Daarmee verdien ik altijd meer omdat ik weet dat ik goed ben in wat ik doe.

Zorg dat jij Facebook kent! Klik hier!

Mijn doel is nu om jou te helpen een perfecte indruk te maken. Dat is waar ik goed in ben, dat is wat ik doe.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp