Mintos als peer to peer leenplatform!

doorAlexander

Mintos als peer to peer leenplatform!

Mintos

Ik heb enkele maanden geleden het platform Mintos ontdekt. Een manier om geld uit te lenen en daar een leuke rente op te krijgen. Gemiddeld zo’n 10%!

Direct aanmelden voor Mintos? Klik hier!

Mijn doel is mensen te helpen om uit de financiële shit te komen. Dat doe ik onder andere door mijn verhaal te delen en mijn tips om een inkomstenstroom op te bouwen. Zo heb ik ook ooit geld in Bitcoin gestoken, waar mijn investering van 15 euro nu (3 jaar later) zo’n 2000 euro waard is. Dat is overigens na diverse betalingen en luxe reisjes en andere hoge kosten.

Meldt je aan voor Mintos! Klik hier!

Als jij vragen hebt over dit platform of meer wilt weten over deze manier van geld verdienen? Neem gerust contact met mij op. Net als altijd, je loopt een klein risico met deze vorm van investeren en krijgt daar ook een groot rendement voor terug.

Waarom heb ik voor Mintos gekozen?

Enkele jaren geleden heb ik in een vergelijkbaar Nederlands platform wat geld gestoken. Dat geld is nu helemaal weg. Daarom kies ik nu voor Mintos, omdat het een groot internationaal systeem is wat geld wegzet bij verschillende geldverstrekkers. Een prima manier dus om ook geld uit de markt te halen.

Zien of Mintos iets voor jou is? Klik hier!

Het is voor mij natuurlijk belangrijk dat jij je realiseert dat een investering enkel verstandig is als jij geld investeert wat jij permanent kunt missen. Lukt dat niet, dan is het handig om juist te kijken naar een manier om via andere bronnen geld te verdienen.

Bekijk het aanbod van Mintos! Klik hier!

Vragen zijn natuurlijk altijd welkom! Daarom nodig ik jou van harte uit om een bericht achter te laten onder deze blog. Als jij je aanmeld via de Mintos website krijg ik daar overigens een kleine vergoeding voor.

Over de auteur

Alexander administrator

Alexander is jouw budgettrainer. Beschikbaar voor alles wat gaat over geld en geldzaken. Heb jij schulden? Alexander helpt jou daar binnen 24 maanden uit. Geen schulden, maar ook geen spaargeld? Alexander zorgt dat jij met een budget gaat leven om zo slimmer met geld om te gaan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Direct hulp? WhatsApp